Az egyik legnépszerűbb Lucio játékos abbahagyja az Overwatch-ot

DSPStanky úgy érzi, nem talál már örömet a játékban. 

Az Overwatch közösségen belül nem éppen felhőtlen a hangulat, mivel rengeteg játékosnak van problémája az aktuális metával, a kiegyensúlyozással, a csalókkal, a report rendszerrel meg úgy bármivel ami felmerülhet a játékkal kapcsolatban.

Kiknek készülnek a Patch-ek? Casual játékosok vs. profik

Erről megint elharapódzott a vita és most maga Jeff Kaplan is beszállt.

A helyzeten sajnos az sem javít, hogy a nagy követőszámmal rendelkező tartalomgyártók és streamerek is folyamatosan panaszkodnak az internet közösségi média felületein, mondván ez már nem az a játék amibe beleszerettek. A jelenség egyik következménye most egy picit megrázta a közösséget, mivel a világ egyik leghíresebb Lució streamere, DSPStanky bejelentette, hogy a jövőben fel fog hagyni az Overwatch-al. A játékos hírnevét leginkább a közösség generálta és ráaggatták a "Világ legjobb Lució-ja' titulust a különböző videómegosztó portálokon közzétett videók címeiben.

Annak ellenére, hogy Stanky ezt sosem szerette és felesleges clickbaitnek tartotta, hatalmas népszerűségre tett szert Twitchen és Youtubeon egyaránt. Képessége alapján profinak is elmehetett volna, azonban elmondása szerint ő csak élvezni szerette volna a játékot és soha nem akart ekkora hype-ot maga körül. Elhatárolódását a játéktól azzal magyarázza, hogy a hozzáállásából adódóan elvesztette a játékkedvét, mivel nem motiválja semmi, továbbá szeretné stílusosan befejezni mielőtt teljesen kiégne valamilyen csúnya módon élő adásban. 

Szerencsére a közzétett Tweetjében a figyelmünkbe ajánl pár olyan játékost, akiktől profi Lucio játékokat láthatunk:
Ajax: https://www.twitch.tv/ajax1tv
Caliburn: https://www.twitch.tv/caliburngg
Linepro: https://www.twitch.tv/linepro
dhak: https://www.twitch.tv/dhak
Grego: https://www.twitch.tv/gregomyeggolive

Őszintén szólva sajnáljuk, hogy egy ilyen nagy hatással rendelkező tartalomgyártó felhagy a játékból, mivel úgy hisszük rengeteg rajongónak szerzett kellemes órákat amikor kikapcsolódhattak vagy tanulhattak a karakterről. 

Reméljük a hamarosan életbe lépő szigorított report rendszer, a mai nap bejelentett Roadhog buff és a Doomfist patch megoldást nyújt majd sok játékos panaszára.
Ti mit gondoltok? Nektek is ennyi bajotok van jelenleg a játékkal?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover: Wallpaper Abyss

Kövess Minket!