Van egy srác, aki 9091 Mundo meccset játszott season 4 óta

Az NA szerveren játszik és hiába a kitartás, meg az OTP Mundo skillek, szegény még most is silver 5-ben csücsül, de van pár tippünk, hogy miért.

Volt anno egy interjúnk Fenyvesi Gáborral, az akkori Team Vitality menedzserével, azóta a Team RB-nél van (korábbi nevén Red Bulls), aki azt mondta, hogy ha fél éven belül el tudunk érni egy komolyabb elot, mondjuk Diamond teteje, esetleg Master vagy Challenger, akkor van értelme a LoL-lal, mint karrierrel foglalkozni játékosként, különben nem sok. Nos, ez a Mundo játékos ezek alapján kicsit pályát tévesztett.

Több mint valószínű, hogy ezek egyik oka az, hogy a srác játéktudása valóban megragadt silver szinten, vagy csak nem akar feljebb jutni, ezt ténylegesen tudni nem lehet. Van viszont pár érdekes beidegződése, talán még a 30-as szint előtti időszakokból, amik minden bizonnyal hozzátesznek "fantasztikus" teljesítményéhez. Ezek egyike, hogy hiába lépte már meg évekkel ezelőtt a 30-as szintet és rankedezik lassan 4 éve, a mai napig, minden egyes mérkőzésen Teleportot és Heal-t használ topon. Nincs Flash egy alkalommal sem.

Az összesített győzelmi aránya 49%-on áll, ez kb. pont arra elég, hogy itt stagnálni tudjon silverben. Érdemes megnézni a tárgyválasztásait is, mert van pár érdekes döntés. A Rylai's Crystal Scepter elég szembetűnő, hasznossága pedig egyenlő lehet a nullával. Oké, kap belőle HP-t, de a lassítás meg az AP eléggé fölösleges, a Q így is lassít állandóan. A Frozen Mallet is vicces választás, valószínűleg nem az ebből származó lassítással fogjuk levadászni ellenfeleinket és tankként megint csak nem sok hasznát vesszük az AD-nak, persze a HP itt is jó, legalább a felét eltalálta. De az abszolút kedvencem a Luden's Echo gyűjtése. Egyik meccsen láthatóan kettőt már befejezett és készülőben volt a harmadik is. Értem én, hogy a területi sebzés pluszba nem rossz dolog, kár, hogy AP-ból semmit nem kap Q-ra, ami az elsődleges fegyvere, egyedül a W az, ami egy kis pluszt kap, az is 0,1 AP-t összesen. 

Legalább konzisztensen tudja tartani ezt a silver szintet, mivel season 5 óta ott van, season 4-ben még bronzos volt, tehát van remény srácok, akár egy ilyen Mundoval is ki lehet jutni onnan. Ebben a szezonban sem volt egyébként rest, már 2039 rangsorolt mérkőzést nyomott le csak Dr. Mundoval. Csodálkozom is kicsit, hogy szinte mindig megkapja a topot és persze Mundot is.

Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy Mundo haszontalan lenne, mert van azért ellenpélda is. Szintén az amerikai szerveren van egy játékos, akit egész egyszerűen Mundo-nak hívnak, ő egészen Diamond 5-ig mászott, legalábbis most épp ott van. Máris látható, hogy az ő Mundoja egy kicsit másképp néz ki, bár a Phantom Dancer itt is érdekes választás.

Meccsek terén őt sem kell félteni, bár elmarad silveres barátunktól, de azért 1280 lejátszott Mundo meccse neki is van csak ebben a szezonban.

Ismertek ti is ilyen elvetemült OTP-ket?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!