Zavaró hibát találtak az Ilios Ruins pályán, a Blizzard percek alatt reagált

A Blizzard megint viharos gyorsasággal pörgött rá egy játékosok által talált hibára.

Ha Sniper szempontból nézzük az Ilios Ruins pályát, akkor az egyik oldalról szignifikáns előnye van Widow-nak és Ana-nak. Hiszen az egyik térfélen egy fa blokkolja a kilátást és így persze nem lehet normálisan célozni. A pályatervezés hibája alapjaiban véve nem okozott eddig túl nagy gondot, de magasabb szinteken a játékosok azért már panaszkodtak róla, hogy így azért nem kiegyensúlyozott az egész. Miután pedig egy fórumbejegyzésben az egyik játékos kitért erre, maga Jeff Kaplan ígérte meg, hogy megvizsgálják a dolgot.

"Mindenképpen megnézzük mi a helyzet ezzel. A statisztikai adatok alapján nem látok túlságosan nagy eltéréseket, de ha szükséges, akkor lenyesünk pár ágat."

Ez a hiba olyan, ami alapból nem is jut az ember eszébe, de ha valaki felhívja rá a figyelmet, akkor onnantól kezdve ott marad a fejében.

A hiba bejelentése óta pedig a Blizzard betartotta az ígéretét és már javította is az anomáliát, ha minden igaz akkor a mai Doomfist Patch után már láthatjuk, mit követett el a fejlesztő csapat. Dave Addams az egyik fejlesztő el is mondta, hogy mit várhatunk pontosan.

"A fákat mindenhol kisebbre vettük, így már semelyik oldalról nem blokkolják a kilátást. Ezen kívül megemeltünk pár rom darabot, hogy azért a pálya végéről ne lehessen lőni. De azt hiszem a Widowmaker játékosoknak tetszeni fog az eredmény."

Az eset egyébként egy nagyszerű hír, hiszen a hiba jelentése óta még egy nap sem telt el és West írása alapján már el is készítették a javítást. A Blizzard eddig is híres volt arról, hogy figyelt a játékosokra és a frissítésekben törekedtek arra, hogy a fő fejlesztési vonulatban benne legyen a közösség által áhított változás.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!