Itt az ideje egy kicsit nosztalgiázni - a LoL történelem leglátványosabb pillanatai

Folyton keresed InSec legendás Lee Sin rúgását, vagy esetleg xPeke hihetetlen backdoorját? Ha igen, ezt a weboldalt neked találták ki!

Egy redditező egy egészen elképesztő weboldalt készített. Az oldal lényege, hogy a múlt nagy megmozdulásait foglalja össze. Sok pillanat a játékot is megváltoztatta, gondoljunk csak InSec rúgására, azóta szinte minden Lee Sin játékos ezzel kezdeményez. 

A készítő célja az is volt, hogy az új játékosoknak bemutassa, hogy milyen dolgok történtek pár évvel ezelőtt, és ezzel is bővítse a játékismeretünket. Season 2-től egészen mindennapjainkig vannak benne videók. Minden egyes momentumhoz magyarázat is jár, le van írva a lényege és az is, hogy ki csinálta és mikor. Az oldalt ezen a linken keresztül tudjátok megtekinteni. A design is hajaz a Riot által készített hivatalos oldalra. Folyamatosan próbálja frissíteni és újabb tartalmakat felvinni az oldalra.

FORELLENLORD elképesztő 5 emberes Orianna vonzáshullámától kezdve xPeke SK elleni backdoorjáig minden megtalálható. Néhány új játékos innen megtanulhatja, hogyha egy Thresh gyönyörűen behúz valakit, akkor miért kezdi el spammelni az egész chat, hogy "MADLIFE MADLIFE". Megismerhetik a Silver Scrapes-t is, ami szinte már a LoL himnuszává vált. Egy gyönyörű összeállítást is kapunk méghozzá Saintvicious-ról, aki a jó smite-jairól volt hírhedt.

Ettől eltekintve egy nagyon jó kezdeményezés az alkotótól, sosem láttunk még eddig ehhez hasonlót.

Ti ismertétek az összeset?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!