Elég valószínű, hogy egy új funkcióval fog bővülni a shop!

Elég valószínű, hogy egy új funkcióval fog bővülni a shop!

Egy új fül jelent meg a PBE-n, érkeznek a találgatások, hogy ez mit is jelenthet!

Sokszor tud azzal meglepni minket Riot, hogy kisebb utalásokat tesz a játékon belül. Ez a mostani helyzetre is igaz, hiszen egy nagyon érdekes fül jelent meg a játékon belül a PBE szerveren.

Igen igen, arról a bizonyos emote fülról van szó. Pontos információ még nem látott napvilágot, de mindenképp egy jó ötletról van szó. Az Overwatchban már régóta működik az egyedi emote funkció és valószínű, hogy hasonló rendszer fog érkezni majd a League of Legends világába is.

Valószínű minden hős kapni fog majd egyedi emote-okat, amiket a mostanihoz hasonlóan a chatbe beírva vagy a Ctrl + valamelyik szám kombójával tudunk majd előhozni. Kíváncsiak vagyunk, hogy a Riot hogyan fogja ezt megoldani, új taunt emote is érkezhet, amivel az ellenfelet tudjuk bosszantani, vagy ha úgy van lejáratni. 

Itt a legújabb patch, a 7.15-ös, új Urgot, Duskblade nerf, akali buff (?), Zac nerf és sok minden más

Aioween | 17/07/26 12:22Rengeteg újdonságot kaptunk ezúttal, még többet mint eddig, összesen 24 hős kapott frissítést a játékban, plusz megérkezett az új Urgot is! Elég sokat kellett dolgozni ezen a patch-en, már csak azért is, mert a 7.14 enyhén szólva is megkérdőjelezhető lett, többek közt a Duskblade miatt, ami picit elrontotta a játékot sokak számára.

Azt sem lehet tudni, hogy ezeket hogyan lehet majd megszerezni. IP / RP-ből lehet majd megvásárolni, vagy csak megszerezni lehet majd őket. Mindenesetre izgatottan várjuk a következő információkat ezzel kapcsolatban!

Mit szóltok ehhez, ti örülnétek neki?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!