Szuper titkos küldetések érkeztek, ne mondjátok el senkinek!

Szuper titkos küldetések érkeztek, ne mondjátok el senkinek!

Az első tesztek után úgy tűnik, hogy maradnak a küldetések, hiszen ez már a harmadik adag a játékban. Lássuk ezúttal mire számíthatunk!

Visszatértek tehát a küldetések. Igazából már Kayn-nél is, hiszen ha nem siettünk vele, egy-kettő még mindig elérhető az övéi közül is, az Omega Squad-os küldetések mellett. Korábban már írtunk ezen skinek érkezéséről és ahogy várható volt, ha nem is egyből a patch érkezésével, de bekerültek a játékba.

Új Omega Squad tagokkal bővül Teemo alakulata!

Emlékeztek még a menő Teemo skin-re, ami olyan volt mint egy kommandós? Most játszótársakat is kap Twitch, Fizz, Veigar és Tristana személyében!

Nagyon menően néznek ki az új skinek és ezúttal is mutatós jutalmakat kaphatunk a küldetésekért és hasonlóan követi a rendszert, mint anno a Yasuo és Riven féle. A küldetés története szerint Teemo fogságba esett és ez ellen tenni kell valamit. Ha ez a valóságban történne, mindenki valószínűleg ölbe tett kézzel nézné végig, ahogy elsorvad a ketrecben, de mivel ez egy fantáziavilág, a többiek megpróbálják kiszabadítani őt. 

És hogyan működnek a küldetések? Azok a játékosok, akik rendelkeznek egy Omega skinnel, vagy olyan csapatban vannak, akinek van ilyenje, azok haladni fognak a küldetésekben. Cserébe ikonokat fogunk kapni, illetve mind az öt Omega Squad-os karakterhez lesz egy külön küldetés. Láthatóan majd szintet is tudunk lépni, hogy mennyire vetette bele magát a dolgokba és hány feladatot teljesített.

Külön vásárolható lesz Omega Squad ward skin is, ami így néz ki.

Az egyes skinekhez tartozó Chroma csomagokat pedig alább láthatjátok.

Szóval hajrá, mentsük meg Teemot, vagy ne, rajtatok áll.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!