Sivir hatalmas buffot kapott, aztán egy hotfix-szel el is vették tőle - ADC in 2k17 LUL

Sivir hatalmas buffot kapott, aztán egy hotfix-szel el is vették tőle - ADC in 2k17 LUL

Nem sokáig tartott a Sivir mainek öröme, miután a 7.15-ben egy elég vaskos buffot kapott a karakter, érkezett is gyorsan egy hotfix, mivel a fejlesztők szerint túl erősre sikeredett.

Több olyan ADC is van, akik eddig is elég jó helyzetben voltak, többek közt Draven, Twitch, vagy Tristana. Ehhez az elit klubhoz szeretett volna csatlakozni Sivir is a 7.15-ös patch-csel, ami össze is jött neki, egy darabig.

Itt a legújabb patch, a 7.15-ös, új Urgot, Duskblade nerf, akali buff (?), Zac nerf és sok minden más

Aioween | 17/07/26 12:22Rengeteg újdonságot kaptunk ezúttal, még többet mint eddig, összesen 24 hős kapott frissítést a játékban, plusz megérkezett az új Urgot is! Elég sokat kellett dolgozni ezen a patch-en, már csak azért is, mert a 7.14 enyhén szólva is megkérdőjelezhető lett, többek közt a Duskblade miatt, ami picit elrontotta a játékot sokak számára.

Elég nagy buffokat kapott a Q-jára, aminek sebzését jócskán megnövelték, ezzel is javítva Sivir jelenlétét az ösvényen, mivel általában itt nem tudott annyira remekelni. Azt túlzás lenne kijelenteni, hogy szörnyű volt, már csak a Spell Shield miatt is, de valahogy a sebzése elmaradt a többiektől, még Q-val együtt is. Ezt szerették volna orvosolni, amit meg is tettek a legutóbbi patch-ben. Eddig a Q alapsebzése 25/45/65/85/105 volt a patch-et megelőzően, ezt buffolták fel 55/75/95/115/135-re, vagyis első szinten plusz 30 sebzést pakoltak rá, ez pedig oda-vissza 60-at jelentett. Ezt persze csökkentették az eltalált ellenségek, de ennek minimuma 40%, ami még mindig sok. Mondanunk sem kell, hogy ez mennyit ér az első szinteken, ahol az ADC-k 400-500 életerővel rohangálnak.

Nem tartott sokáig az örömünk, ugyanis bő egy napja ezt újra átgondolták, erről Meddler számolt be a Twitteren.

A plusz 30-at így utólag átgondolva ők is soknak érezték, bár az furcsa, hogy ez előtte nem tűnt fel senkinek például a PBE szerveren. Ők is elismerték a hibát, hogy ezt valóban észre kellett volna vegyék korábban, így a 30-ból csak plusz 10 lett. Ami a képesség pontos aktuális sebzéseit illeti: 35/55/75/95/115 lesz, vagyis ebből kell majd gazdálkodni. Hogy ez mire lesz majd elég, azt az ADC main-ek letesztelik és ítéletet mondanak felette, egy biztos, hogy a kis "segítségből" egy hatalmas buff lett elsőre, így valahol érthető a hotfix.

Egy kis időre újra az 5. szezonban érezhettük magunkat, ekkor volt kb. utoljára volt igazán a meta része Sivir, azóta javarészt eltűnt. Ha elő is kerül néha, az inkább az ultija miatt van. Az eddigi számokat nézve, úgy tűnik, hogy sokan máris elpártoltak a zsoldosok "királynőjétől", mivel a győzelmi aránya mélyrepülésbe kezdett és a legtöbb játékos ahelyett, hogy tovább kísérletezne vele, inkább várja a következő bennfelejtett OP dolgot, amivel igazán mászni lehet a létrákon.

Szerintetek is túl erős lett elsőre?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!