Arthas csalni fog az új Adventure-ben és pénteken is jöttek ki új lapok, olyan is amitől lehidaltunk

Arthas csalni fog az új Adventure-ben és pénteken is jöttek ki új lapok, olyan is amitől lehidaltunk

Eddig szépen lassan jöttek a lapok egyenként. Volt pár amikor felnéztünk, de tegnap felkaptuk a fejünket.

Az tuti, hogy ezen a héten belehúzott a Blizzard és úgy szórta ki a lapokat az új kiegészítőből, mintha muszáj lett volna. De még péntekre is maradt muníció, sőt tegnap este Dave Kosak egy hosszabb videóban olyan dolgokat mutatott meg, amitől leesett az állunk.

Ezek alapján már tudjuk, hogy mi is volt az a nagyon titkos jutalom, amit akkor kapunk meg, ha a Lich King-et mind a kilenc hőssel le tudjuk gyűrni. A feladat persze korántsem egyszerű, hiszen az ellenfél az egyik oldalról elég durván csal majd és persze a csalásokat nehéz lesz kiismerni, mert minden kaszt ellen más taktikát választ majd. Példának okáért, ha Mage-el próbáljuk legyőzni, akkor az első körben leüt rólunk 29 életerőt, a Paladinoknak miden leütött lénye élőhalottként támad fel az ő oldalán és a Priest hősön ott a Silence, valósznűleg nem lehet vele majd spellt kijátszani, na ezek után sok sikert a győzelemhez. De, ha sikerült ez a heroikus tett, akkor kapunk egy új hős lapkát, amivel a fiatal Arthas-ra cserélhetjük Uthert.

De mindezek után lássuk milyen lapok estek a tegnapi napon

Fatespinner

Ez a képesség zseniális, talán az egyik legötletesebb újítás, amit eddig láttam az KoFT lapokon. Jobban belegondolva nem mindig lesz olyan egyértelmű, hogy mi kerül választásra.

Light's Sorrow

Jobban belegondolva ez a lap nem olyan jó. Gyakorlatilag egy Light's Justice felirattal. Bár Bolvar-t látva talán lehet benne valami, érdekes lenne látni egy Divine Paladin decket.

Corpsetaker

Ha minden van a pakliban akkor ez egy négy manás Wickerflame + akár még Windfury is, ami nem is rossz. A Midrange Paladin paklikba simán beférhet.

Bolvar, Fireblod

Ha már két Divine Shield leesik, amikor ő is a páston van, akkor már megéri. Ismét jó kérdés, hogy a Divine Paladin pakli játszható lesz-e?

Bonemare

Az első dolog, ami eszembe jut erről a lapról, hogy tuti kamu. De, nem! Tegnap megerősítették, hogy ezt meg lehet szerezni. Egyszerűen őrületesen jó ez a kártya. A statjai betegek, a képessége egyszerűen durva és common. Nem csak a constructed, de az aréna is ezzel lesz tele.

Animated Berserker

Ez a a lap rendben, ha arra gondolunk, hogy Control Warriorban játsszuk. Aktiválja az Enrage-eket és az Acolyte is egyből húz egy lapot, érdekes koncepció.

Sanguine Reveler

Howling Commander

Kezdd összeállni a Divine Paladin pakli. A statok nem túl erősek, de húz egy specifikus kártyát, ami miatt teljesen használható lehet.

A Pterrordax után még egy olyan kártya, ami meg tud enni valamit. Van egy olyan érzésem, hogy olyan lapot is kapunk majd, amit el akarunk pusztítani a mi oldalunkon.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!