TI7: A 3. nap után megvannak az első továbbjutók!

Igazán nagy meglepetés egyelőre nincs, de a meta sokat változott és több, mint 100 hőst pickeltek eddig az idei TI-on!

Kialakulni látszik a The International 7 csoportjaiban a végső sorrend. Néhány együttes már továbbjutott, néhány pedig az életéért küzdött. Alig pár meccs maradt már csak hátra és ne felejtsük el, 2 csapat hamarosan biztosan kiesik. 

A csoport

3 nap elég volt a Team Liquidnek és az LGD Gamingnek, hogy bebiztosítsák a helyüket a felsőágon, a szabályok szerint a legjobb 4 mindkét csoportből egyből ott folytathatja. Nagyon jó helyről várja az utolsó fordulókat az Evil Geniuses és a TNC Pro Team is, 9-5-el a harmadik helyen állnak. Az Empire már nem eshet ki, viszont nem is maradt több mérkőzésük, tehát a Main Event számukra majd egy BO1-el kezdődik. A Team Secret és az iG.Vitality szintén fej-fej mellett halad, előbbi a Liquiddel, utóbbi az Infamoussel találkozik majd az utolsó fordulóban, így egy kevés izgalom még maradhat a végjátékban. A Fnatic vergődése tovább folytatódott, bár az utóbbi 2 döntetlennel talán elkerülhetik majd a kiesést.

Evil Geniuses 1 – 1 Team Secret
Team Empire 2 – 0 Fnatic
Infamous 0 – 2 LGD
iG Vitality 1 – 1 TnC
Infamous 0 – 2 Evil Geniuses
Team Empire 1 – 1 iG Vitality
Fnatic 0 – 2 Team Secret
TnC 1 – 1 Team Liquid
Infamous 0 – 2 TnC
Team Liquid 2 – 0 Team Empire
Evil Geniuses 1 – 1 LGD
Fnatic 1 – 1 iG Vitality

B csoport

Az LGD.Forever Young pazar játékkal megnyerte a csoportot, de a veretlenségét a Digital Chaos ellen elvesztette, a Pudge pick végül nem volt kifizetődő. Őket követi a Newbee és a Virtus Pro, majd a 4. helyért elképzelhető egy tie-break is, hiszen az OG az iG-vel azonos pontszámmal rendelkezik és egymás ellen is döntetlent értek el az este folyamán. A Cloud9, hasonlóan a Fnatichoz elég reménytelen helyzetben van, de számukra még nincs minden veszve. A HellRaisers ellen egy igazi ki-ki összecsapást játszanak majd az utolsó fordulóban, amely eldönti, ki marad és ki utazik haza a TI-ról.

OG 0 – 2 Virtus Pro
Hellraisers 0 – 2 Virtus Pro
Execration 0 – 2 Digital Chaos
Invictus Gaming 2 – 0 Cloud 9
LGD.Forever Young 2 – 0 Newbee
Hellraisers 0 – 2 Newbee
OG 1 – 1 Invictus Gaming
Digital Chaos 1 – 1 LGD.Forever Young
Execration 1 – 1 Cloud 9

 

A harmadik nap összefoglaló videója:

Az utolsó napról sem maradhat el a magyar közvetítés:

18:00 Newbee vs Virtus Pro

Szerintetek ki lesz a két kieső?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!