Overwatch vb: a második napon is felmosták néhány csapattal a padlót

Nem sűrűn látni ennyire egyoldalú csoportkört.

Az első nap után a második napon sem találkoztak a csoportok legerősebbjei, ez pedig azt jelentette, hogy alig 4 óra alatt mindegyik párharc véget ért, és ki is alakult a rájátszás mezőnye. A B csoportban tanyázó Kanada és Oroszország azért küzdhet majd az utolsó fordulóban, hogy elkerülje a bitang erős Dél-Koreát, bár lehet, hogy az oroszok szívesen visszavágnának már most a tavalyi vb döntőért.

A csoport

Lengyelország legjobbjai az első fordulóban elszenvedett vereséget követően mindenképp javítani szerettek volna, de az útjukba sajnálatos módon a címvédő Dél-Korea került. Az ázsiaiak a tőlük megszokott laza stílusban hozták a meccseket. Ezúttal a hazaiak valamivel jobban játszottak, Horizonon még az első pontot is sikerült elfoglalniuk egy remek Barrage után. Nagyjából ennyi a történet, a hősök színes palettáját bemutatva Korea csírájában fojtotta el a próbálkozásaikat. Hollandia szintén ott folytatta, ahol abbahagyta, nem igazán izzadtak meg az osztrákok ellen. Numbanin úgy tűnt, kicsit nehezebb lehet számukra ez a párharc, de a többi pályán Ausztria már nem volt képes ellenállást kifejteni.

Dél-Korea 4-0 Lengyelország

King’s Row: 3-0
Nepal: 2-1
Horizon: 2-1
Dorado: 1-0

Hollandia 4-0 Ausztria

Numbani: 3-2
Lijiang Tower: 2-0
Horizon: 2-1
Route66: 1-0

B csoport

Kanada a találkozó előtt azt nyilatkozta, hogy tartanak Szingapúrtól, szerintük ők lehetnek a torna igazi meglepetés csapata. Elég gyorsan elillant a félelmük, negyedóra után már 2-0-ra vezettek, majd a félidőt követően sem változott a helyzet és simán hozták a kötelezőt. A nap utolsó találkozóján Oroszország újra előjött hotelszobájából, hogy Törökországot helyre tegye és ezáltal megváltsa jegyét a legjobb 4 közé.

Kanada 4-0 Szingapúr

Hollywood: 1-0
Lijiang Tower: 2-0
Horizon: 2-1
Route66: 1-0

Ororszország 4-0 Törökország

Numbani: 3-0
Ilios: 2-0
Horizon: 2-1
Route66: 3-2

A következő fordulóban a csoportelsőségről döntenek, majd utána jön a rájátszás. De ilyen sima táblázatot se láttunk még, hihetetlen, mekkora a különbség 2-2 ország között. A mérkőzések vasárnap 12 órától kezdődnek és ITT tudjátok majd követni azokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!