F1 Esports Series: Hatalmas olasz, német és brit csata PS4-en az utolsó kiadó helyekért

Még 3 hely betöltetlen a londoni elődöntőre, és ma este kiderül, hogy kik jutnak tovább PS4-ről.

PC-n és Xbox-on az előselejtezők véget értek, már csak a PS4-es mezőnynek kell eldönteni ma este, melyik 3 pilóta tudja magát kvalifikálni Londonra. A végeredményeket, az összesített táblázátok megjelenése után természetesen közzétesszük. 
A Bahreini futamon már az időmérőn is felborult a sorrend, mint ami a legelső versenyen kialakult. Az látszik, hogy ezen a konzolon állnak skillben egymáshoz a legközelebb a pilóták. F1Italian_Magic szerezte meg a pole pozíciót, őt alig lemaradva követte, alex, alberto, ITA-VEN-97 és Jthorn. Az első 10 játékos a végén 450 ezreden belül volt egymáshoz, így a futam is izgalmasnak ígérkezett. A legnagyobbat alberto autózta a Mercedesével, végül megnyerte a 29 körös futamot. Az élmezőny nagyon szoros volt, az egész futamon szinte végig több pilóta is néhány másodpercen belül mozgott.
Az eddig a táblázat élén álló BiG_C csak a 9. helyen ért célba, így összesítettben visszacsúszott a 3., még éppen továbbjutást érő pozícióba. Ha számolgatni szeretnénk, azt látjuk, hogy matematikailag 11 pilótnának még van esélye londoni repülőjegyet szereznie.

Tabella:

[IMG]
A következő és egyben utolsó, a Japán nagydíj lesz. Amit érdemes tudni Suzukáról:

[IMG]
Ma este kialakul a 9 továbbjutó pilóta mezőnye, akik majd Londonban folytathatják a versenyzést komoly szimulátorokban helyet foglalva. Az esti PS4-es versenyt az alábbi csatornán nézhetitek meg:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!