Új széria érkezik a Fnatic saját perifériáiból

Új széria érkezik a Fnatic saját perifériáiból

És nem csak egy egyszerű marketingfogásról van szó; -az eszközök felvehetik a versenyt a top márkákkal is.

A fnatic kétségkívül az egyik legnagyobb név az e-sportban, összesen kilenc játékban is érdekeltek. Pont ebből az okból kifolyólag megvan a megfelelő hátterük, ami magában foglalja a kiváló marketinget is. Azon kevés csapatok közé tartoznak, akiknek a mindenféle ruha-bögre kombináción kívül más termékük is megtalálható a piacon, mint például saját logójukkal ellátott, különféle kiegészítők. Ez persze nem újdonság, hiszen már 2016 óta találkozhattunk különböző Fnatic-os perifériákkal. A szervezet most azonban bejelentette a legújabb szériát, a Fnatic Gear 2.0-át.

Az új sorozat magában foglal két új billentyűzetet, a Fnatic STREAK-et és miniSTREAK-et (a mini verzió abban különbözik, hogy nincs rajta numpad), illetve a Gear és a Clutch egerek továbbfejlesztett változatát. A perifériák tegnap kerültek a boltokba, ami pedig óriási fejlődés, hogy nem csak a Fnatic saját online és offline áruházában (mert hogy Londonban van egy saját üzletük) elérhetőek, hanem a BestBuyon és az Amazonon is. Előbbi az Egyesült Államokban nagyon elterjedt, míg utóbbit leginkább Európában használják.


A többi termékért kattints a képre.

Az új terméksorozatban nagy szerepe lehetett a "friss igazolásnak", Nick Fry-nak, aki a Mercedes Forma-1-es csapatától érkezett a marketing igazgatói székbe. Emellett a termékeket a csapat játékosai már javában tesztelik, így egy igazán hardcore játékosnak megérhet egy próbát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!