Madlife még mindig pontosan tudja, hol lesz az ellenfele - videó

Madlife még mindig pontosan tudja, hol lesz az ellenfele - videó

A legendás támogató visszavonult a profi mezőnyből és mostanában streamel. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne továbbra is egy őstehetség.

Madlife-ot jó eséllyel senkinek nem kell bemutatni. Aki esetleg mégsem ismerné, egy legendás –raádásul vb ezüstérmes– játékost tisztelhetünk személyében. 2012-ben döntőzött a Taipei Assassins ellen akkori csapatával, a CJ Entus Frosttal, ám végül alulmaradtak, az a győzelem egyébként az egyetlen tajvani vb győzelem, azóta minden egyes világbajnokságot Korea nyert. A profi egeret végül tavaly novemberben akasztotta szögre, de azóta is aktívan játszik streamjein.

Lecsapott a nerfhammer a 8.16-ban, buffot alig látunk

Aioween | 18/08/15 10:22 Szemmel láthatóan betartotta ígéretét a Riot Games, miszerint visszább vett a patch-ek méretéből, ez most is látszik. Az már más kérdés, hogy leginkább maguk után takarítanak jelenleg is, mivel rengeteg nerfet láthatunk a mostani patch-ben, amik egyértelműen a korábban kiadott buffokat hivatottak ellensúlyozni, –gondolok itt például Fizzre, vagy akár Aatrox-ra.

Nem is feltétlenül elért eredményeivel, hanem inkább tagadhatatlan "jövőbelátásával" lett híres a LoL-os közösség berkein belül. Mérnöki precizitással tudta nem egyszer megjósolni ellenfelei lépéseit, még mielőtt azokat megtették volna. Így fűződik nevéhez számos olyan kiemelt pillanat, amikor megjósolva ellenfelének kitérését, látszólag lehetetlen pillanatokban kapta el őket egy-egy Thresh, vagy Blitzcrank Q-val, számtalan meglepetést okozva ezzel nem csak ellenfeleinek, de a nézőknek is. Nem véletlenül hívják őt "Prediction Godnak" avagy Jósistennek, de az ilyen pillanatokat manapság is gyakran az ő nevéhez társítják, hasonlóan, mint az InSecet a Lee Sin rúgásoknál, vagy az xPeke-t backdoor szituációknál.

Ezúttal nem egy ikonikus karakterével láthatjuk, hanem Pyke-kal, de vele is embertelen, amit leművel és ahogy konkrétan hülyét csinál Lee Sin-ből, majd még egy csapatharcot lehoz csapatával. Megjósolja a Lee Sin Q-t, majd az E-t is, és saját rántásával a fal túloldalára tessékeli Lee-t. Ezt követően még egy Q-t kikerül úgy, hogy nincs rálátása Lee-re, aztán jöhet a csapatharc, ahol megint csak látja előre, hogy Karthus merre fog mozogni, közben a poén kedvéért még egy Lee Q-t kerül ki és végül őt is befejezi, Graves segítségével.

Valószínűleg nem sokan tudnák ezt így utána csinálni, –nem véletlenül tartották őt annyira nagyra fénykorában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!