Testvér dráma Amerikában - Freakazoidot az utolsó pillanatban hagyta cserben az öccse

Testvér dráma Amerikában - Freakazoidot az utolsó pillanatban hagyta cserben az öccse

A siker kapujában hagyta cserben őt Cooper.

Sokszor hallhattuk már azt, hogy nem igazán érdemes családi bizniszekbe kezdeni, hisz abból mindig csak a baj van. Freakazoid, a Cloud9 híres ex-játékosa már jó ideje saját csapatát menedzseli, amit Swole Patrolként ismerhettek. Rengeteg amerikai és egyéb versenyen is láthattuk már őket, de az igazi áttörés egészen idáig még nem érkezett el. Freak aktívan várta az ajánlatokat más csapatoktól és szinte biztosan kapott az övénél jobbaktól is, –de végül becsületbeli ügynek vette azt, hogy édestestvérével, Cooperrel sikerül ezt összehozni, egy csapatban.

Végül ez sajnos nem így lett: tegnap éjjel érkezett a hír, hogy Cooper az eUnited-ba igazol, amivel természetesen nem is lett volna túl nagy gond, hisz freak is megérti, ha szeretne egy olyan csapatban játszani, ahol komoly fizetést is kap, de nem a miért, hanem a hogyan maradt a kérdés. Coopert körülbelül 3-4 héttel ezelőtt kereste meg az eUnited, amit egyből el is mondott a testvérének. Freak-nek ez nyilván nem esett túl jól, de elfogadta és nem tartotta vissza a testévért, csakhogy az eUnited 2-3 olyan szerződést küldött, amiben hibás adatok vagy hasonló problémák voltak, így folyamatosan csúszott az átigazolás egészen tegnapig. A probléma csak az, hogy ez az egy hónapos szenvedés azt eredményezte, hogy lejárt a csere lehetősége a legtöbb ligában, –így már nem igazolhatnak új játékost freak-ek, a hamarosan kezdődő ligákra.

Ezek után természetesen freak is nagyon felhúzta magát, és először a fent látható törölt tweetben borult el egy kicsit az agya, ami után bocsánatot kért testvérétől, de a streamen tovább szapulta az eUnited-ot és az egész helyzetet. Ami után a testvérének is mondott pár dolgot:

Később idegességébe még azt is mondogatta, hogy feladja az egészet és inkább elmegy streamernek, bár a harag miatt nehezen volt érthető, hogy mit is akar kihozni ebből, –így lehet, hogy nem a CS-t, csak saját csapatát a Swole Patrolt szeretné elhagyni:

Ezek után az eUnited bejelentette az igazolást, majd azt is, hogy odaadják a Swole Patrolnak az egyik játékosukat, aki helyett Cooper érkezett, így végül a Swole Patrol nincs akkora gondban. De ahogy a videóban is hallhattátok, freaknek tényleg összetörte a szívét az öccse. Elég alattomos és aljas húzás volt ez, hogy végül tényleg a pénzt választotta, és nem gondolt bele abba, hogy ez mennyire fájhat majd a bátyjának. Kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz a történet vége, –ha pedig Freakazoid tényleg abbahagyja a CS-t, azt tőlünk tudjátok majd meg a leghamarabb.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!