Január 15-én indul az MNEB LoL első szezonja, –íme a teljes menetrend!

Január 15-én indul az MNEB LoL első szezonja, –íme a teljes menetrend!

A bejutott nyolc csapat január 15-én kezdi meg a küzdelmet a 3,5 milliós összedíjazásért.

November 17-18-án lezajlottak a PlayIT keretein belül az MNEB osztályozó kupáinak döntői, így a League of Legends-é is. Akkor a döntőt a WiLD nyerte 3-0 arányba a THR-rel szemben, –ám az MNEB-nek ezzel koránt sincs vége, hiszen az alapszakasz csak most kezdődik. Az itteni eredmények fognak majd igazán számítani a nyolc gárda között, hogy kiderüljön, melyik LoL-os csapat viheti haza először az Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első címét LoL-ban, –ráadásul a tét sem kicsi, hiszen összesen 3,5 millióért küzdenek.

A nyolc bejutott csapat a WiLD, a THR, az Afterglow, az It's BIG, a Pozitív Csapat, a Team Plague, a Gamer Gentlemen és a CutlerSharkDragon Team. Ami pedig a mérkőzéseket illeti, a teljes beosztást kiderült a sorsolást követően. A mérkőzések 15-én kedden kezdődnek, az alapszakasz alatt Bo1-es formátumban, oda-visszavágó rendszerben, vagyis minden csapat összesen kétszer találkozik. A meccsnapok minden héten kedden és szerdán lesznek, naponta négy mérkőzéssel, melyek este 6 órától kezdődnek. Az első két hét beosztása az alábbi képen látható!


A teljes alapszakasz beosztását pedig ezen a linken találjátok.

További információkat a versenyről pedig az MNEB hivatalos oldalán találtok, illetve érdemes követni a Facebook oldalt is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!