Marad a papírforma, vagy fordítanak az

Marad a papírforma, vagy fordítanak az "alsó" csapatok? - MNEB K&H LoL második heti jóslások

League of Legends - Túl vagyunk az első héten, holnap pedig már kezdődik is a második, de mit is várunk a hét meccseitől?

Az MNEB K&H League of Legends bajnokság holnaptól ismét teljes gőzzel pörög tovább. Egy hét elteltével a tabella jelenleg az alábbiképp néz ki.

Az Afterglow, THR és Team Plague egyelőre veretlenek, a WiLD és Mayhem fejenként egy győzelemmel és egy vereséggel rendelkezik, míg a CSDT, OP és RIFT egyelőre még nem nyert mérkőzést. De milyen párosítások is lesznek a héten és milyen eredményt tippelünk rájuk az eddigiek alapján? Alább kiderül, haladjunk időrendi sorrendben!

Január 22. - 3. mérkőzésnap

WILD vs CSDT - 1:0

A WiLD egy gyenge kezdés után a második napon bizonyított, míg a CSDT két igen kemény ellenféllel szemben még nem tudott nyerni. A papírformát nézve valószínűleg itt sem ők döntenek majd Nexust, így a WiLD-ra tippelünk.

MAY - OP - 1:0

A Mayhem játékában még akadnak hibák, de nyertes meccsükön nagyon domináltak. Ezzel szemben az OP még keresi magát a pályán, kérdés, hogy mennyire sikerül kikalapálni a hiányosságokat. Ezek alapján mi a Mayhemet tartjuk esélyesebbnek.

THR vs AGW - 1:0

Ez egy igazán ki-ki mérkőzésnek ígérkezik. Papíron a THR esélyesebb, de az AGW megmutatta, hogy nem csak az egyéni nevek számítanak, hanem a csapatmunka is. Ettől függetlenül a THR meccsei tisztábbak voltak eddig, így nekik jósoljuk a győzelmet.

PLG vs RIFT - 1:0

Tavaly ezt a meccset valószínűleg a RIFT-nek adtuk volna, azóta viszont sok minden változott. A PLG egyelőre stabil teljesítményt mutat, a RIFT-nek pedig volt egy jó early game-je a WILD ellen, de a csapatharcokban még nem voltak túl összeszedettek. Emiatt a PLG-nek jósolunk győzelmet.

Január 23. - 4. mérkőzésnap

PLG vs AGW - 0:1

Megint egy olyan mérkőzés, ahol egyáltalán nem egyértelmű a győztes kiléte. A PLG-ben több veterán és egy tehetséges lövész található, viszont a dzsungelben az AGW-nél lehet az előny. Az is kérdés, hogy Frather milyen formában tér vissza, szóval ezt most az AGW-nek adjuk.

WILD vs OP - 1:0

Ha csak nem történik valami csoda, akkor ezt a vadaknak be kell húznia. Balesetek persze történnek, az első meccsük nem volt valami szép, de bizonyára tanultak és több ösvényen is a legjobbakat jegyzik idehaza. Az OP-nak valami nagyon durvával kéne készülnie, így a WiLD-ra tippelünk győztesként.

MAY vs CSDT - 1:0

A CSDT, ahogy már írtuk a legnehezebb ellenfeleket fogta ki elsőre. Ha van gyenge pontja a Mayhemnek, az eddigi meccsek alapján az pont miden van, míg a CSDT-nél pont ott a legerősebb láncszem, így talán ezt kihasználhatják. Domee viszont nagyon jól kézben tartotta eddig a történéseket, ezért a MAY-nek jósolunk győzelmet.

THR vs RIFT - 1:0

Tavaly ez még egy rangadónak is számított pl. az EBL-en, viszont a THR azóta csak erősebb lett, míg a RIFT még egyelőre nem mutatott túlzottan erős teljesítményt. Boton Benzz és Hybrid párosa eddig nem igazán gyengélkedett és a többi ösvényt sem kellett félteni. Nagyot kellene alkotnia a RIFT-nek egy győzelemhez, ezért a THR-t tartjuk esélyesebbnek.

Az eheti mérkőzések január 22-én és 23-án, este 7 órás kezdéssel indulnak a Magyar LoLTV Twitch csatornáján, melyet alább találtok!

Nézd meg MagyarLoLTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Nem értesz egyet a listával? Szerinted kik fognak nyerni a felsorolt meccseken?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!