Regisztrálj az Esport1 Közösségbe, mert mostantól azzal is nyerhetsz, ha olvasod a cikkeinket!

Regisztrálj az Esport1 Közösségbe, mert mostantól azzal is nyerhetsz, ha olvasod a cikkeinket!

Mostantól regisztrálhatsz az Esport1 oldalára, ahol értékes nyereményekkel és nyereményjátékokkal várunk! Legyél te is egy exkluzív közösség tagja!

Lassan három éve, hogy az Esport1 megnyitotta virtuális kapuját és elkezdett az e-sport és gaming világ híreivel foglalkozni. Akkor nagyon sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy az oldal minél szebb legyen, hogy neked, olvasónak, minél jobb élményt biztosítsunk, miközben e-sport híreinket olvasod otthon, suliban, munkában, vagy éppen miközben vársz arra, hogy betöltsön kedvenc játékod. Ebből kifolyólag folyamatosan fejlődtünk, aminek az eredménye egy stabil és jól átlátható struktúra lett. Az elmúlt időszakban, fejlesztések tekintetében úgy tűnhetett, hogy nem történik semmi, pedig valójában egy nagyon nagy projekten munkálkodtunk, amit kétszer-háromszor át is írtunk menet közben annak érdekében, hogy az oldalt a Ti ízléseitek szerint alakítsuk. Szemfüles követőink már meg is látták, hogy bizony a múlt héten kicsit megváltoztunk, hiszen elindult az Esport1 Közösség.

Szintet léptünk kívül, belül - Itt az ideje, hogy te is kalandozni indulj!

Az első és legfontosabb, hogy mától regisztrálhattok az oldalra, amivel nagyon sok új funkciót érhettek el. Az emote ikonokkal véleményezhetitek a cikkeket, a cikkekhez most már hozzászólhattok és persze egy saját Esport1 Profilt is felépíthettek. Küldetéseket vehettek fel, pontokat szerezhettek, amiket később nyereményekre válthattok. Persze ez a felsorolás még korántsem fed mindent, ha többet szeretnétek megtudni, akkor nézzétek meg a következő videót, vagy olvassátok el az összefoglaló cikkünket.

Regisztrálni akarok, de hogy is kell?

Ha kedvenc FIFA/Dota2 kommentátorod, TZ szavai téged is arra sarkallnak, hogy a regisztrációs gombot levadászd, akkor itt az ideje, hogy erről is ejtsünk pár szót. Fontos, hogy az oldal újdonságait csak akkor érhetitek el, ha regisztráltok az oldalra. Persze a belépés csak az első mozzanat és nem csak a funkciókat érheted el, hanem pontokat is gyűjthetsz, és ezen valutát később értékes nyereményekre cserélheted majd. A belépést is megkönnyítettük neked, hiszen a GoodID szuperbiztonságos megoldásával egyetlen érintéssel beléphetsz az oldalra mobilon keresztül, ráadásul, ha az ő megoldásukat használod, az általuk bedobott tucatnyi ajándékot is megnyerheted. Az alábbiakban megnézheted, hogy mi az a GoodID, illetve hogyan tudod használni belépéskor.

Több pont, magasabb rang, több ajándék!

A végére maradt az, hogy mit is takar a nyereményjátékok rendszere. Az utóbbi években folyamatosan velünk voltál, olvastad a cikkeinket és nézted a közvetítéseinket. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje annak, hogy amit kaptunk, azt vissza is adjuk neked, nektek. Pontot szerezhetsz már azzal is, ha: követsz, cikket olvasol, vagy nézed a közvetítéseinket Twitch-en. Ezekkel a pontokkal tudsz majd nyereményjátékokra jelentkezni. Az alábbi videó bemutatja ennek a működését, de ez még csak a kezdet. Olvassatok minket nap mint nap, hiszen mindig hozhatunk valami újat.

Jó olvasást kívánunk a megújult oldalon, ha pedig észrevételed van, azt örömmel várjuk a support@esport1.hu email címen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!