Érkezik az Epic Store Mega Sale: Levásárolható 10 dollárt kaphat minden 2FA használó

Az Epic Games hamarosan egy Mega Sale-lel készül, melynek információ túl hamar láttak napvilágot a Fortnite felületén belül.

A tegnapi napon a Fortnite in-game hírei között felbukkant egy új ablak, mely az "Epic Games Store Mega Sale" címet viselte, a leírásában pedig az alábbi szöveg állt:

"Elindult az Epic Games Store Mega Sale, kapcsold be a 2FA-t, hogy megszerezd az Epic Store-ban levásárolható 10 dollárt!"

Tekintve, hogy a Fortnite-on belül jelent meg ez a hír, így az fel sem merült, hogy kamu lenne, nem sokkal később a Fortnite hivatalos Twitterén reagáltak is a fejlesztők.

Elmondták, hogy valóban lesz ilyen Mega Sale, de nem most, túl hamar került ki a poszt. Természetesen a hivatalos Epic Games Twitteren is beszéltek róla.

Fontos kiemelni, hogy az Epic Games Store nem egyenlő a Fortnite shopjával, tehát nem 1000 V-buckot fogunk kapni, bár az nincs kizárva, hogy felhasználható lesz itt is, egyelőre nem tudni. A fejlesztők azt ígérték, hogy később pontosabb információkat osztanak meg velünk.

Összegyűjtötted már a mai Fortbyte-ot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!