Top 10 Aréna lap, amivel a legerősebb deckeket építheted

Top 10 Aréna lap, amivel a legerősebb deckeket építheted

Ha nem tudjátok, hogy mit érdemes választani az Arénában, itt van a tíz legjobb lap, ami garantáltan győzelmeket hoz a konyhára!

Nem mindig könnyű kiválasztani a legjobb lapokat az Aréna draft során. Összeszedtük azt a tízet, ami a győzelmi arányok alapján a legerősebb deckekben megtalálható!

10. Feugen

Teljesen átlagos értékekkel rendelkezik Feugen, azonban nem igazán van jó öt manás drop a Dalaran Crusaderen kívül. Két másik Legendary mellé ajánlja fel a gép, amiknél szinte mindig jobb választás Naxxramas egyik ikonikus ellensége.

Deckek győzelmi aránya: 58,7 %

9. Sea Giant

Ritkán ajánlja fel a draft, azonban érdemes azonnal nyúlni érte. A Sea Giant óriási tempót jelent, amivel az ellenfél általában semmit sem tud kezdeni. Ha sikerül nyolc manánál olcsóbban kipattintani, már nyertünk vele.

Deckek győzelmi aránya: 58,7 %

8. Blackwald Pixie

Egy jobb három drop, amit ajánlott kivenni a felajánlott három lap közül, mert jók az értékei és a képessége néha aranyat érhet. Főleg a Warlock profitálhat belőle, de a Paladin, vagy a Shaman is kihasználhatja a Battlecry-t.

Deckek győzelmi aránya: 58,7 %

7. Dark Iron Dwarf

A szupertörpe az egyik legjobb neutral négy drop jelenleg az Arénában. Átlagos értékek mellé egy nagyon hasznos Battlecry-jal rendelkezik, ami megfordíthatja a meccsek képét. 

Deckek győzelmi aránya: 58,9 %

6. Onyxia

Azonnal boardot épít nekünk a Warcraft világának egyik legnépszerűbb sárkánya. Mivel a tömeges leszedések ritkák az Arénában, üres boardon szinte azonnal nyer Onyxia. 9 manáért kaphatunk 14/14-nyi testet, ami bőven megér egy slotot a pakliban.

Deckek győzelmi aránya: 59,4 %

Az öt legjobb Aréna kártyát a következő oldalon találjátok!

5. N'zoth, the Corruptor

Főleg elsőnek, vagy utolsónak érdemes N'Zothot pickelni, mivel kellenek mellé a Deathrattle lapok. Már 3-4 minőségibb DR lénynél kivehető az Old God, mivel Onyxiához hasonlóan a semmiből építhet hatalmas boardot.

Deckek győzelmi aránya: 59,4 %

4. Kazakus

Ha a játék sem kegyetlen velünk, akkor nem bonyolult decket építeni Kazakus köré. Mivel a felfedezett varázslatok őrületesen erősek, néha egy-egy rosszabb lap is elfér a deckben a "nagyobb jó" érdekében. Első picknek kötelező választani, utána csak akkor, ha nincs két példány egy lapból sem.

Deckek győzelmi aránya: 59,5 %

3. Countess Ashmore

Akár három lapot is húzhatunk Ashmore-ból, ami prémiumnak számít ebben a játékmódban. Kazakushoz és N'Zoth-hoz hasonlóan csak akkor válasszuk, amikor van értelme a képességének, de már két-három Rush / Lifesteal / DR lap esetén adhatunk Ashmore-nak egy esélyt.

Deckek győzelmi aránya: 59,5 %

2. Deathwing

Sokan nem tartják annyira erősnek az eredeti Deathwinget, pedig a képessége egyedi és brutálisan erős az Arénában. Mivel Neutral, ezért bármelyik hős használhatja. Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy 10 manáért elsütünk egy Twisting Nethert, ami nyolc manás prémium leszedés, plusz két manáért meg kaptunk egy 12/12-es testet. Az, hogy néhány többnyire nem túl hasznos lapot eldobtunk a kezünkből többnyire nem számít. Ha megoldja az ellenfél, akkor amúgy sem volt sok esélyünk, ha nem sikerül neki, akkor simán megfordíthatjuk a meccset. Top deckelni is tökéletes és általában gyanútlan ellenfelünk nem játssza körbe a DW-t. 

Deckek győzelmi aránya: 60,4 %

1. The Black Knight

Első helyen egy flexibilis kártya szerepel, ami nem csak leszedésként állja meg a helyét, hanem végső esetben egy gyengébb hat dropként is kipattintható. Általában Tauntokkal mindenki szeret játszani, ezért a Fekete Lovagnak szinte minden meccsen lesz jó célpontja. Óriási temposwinget jelent, ha sikerül egy nagyobb lényt megölni vele, de már egy Sludge Belcher kiiktatása is a győzelmet jelentheti. DW-hez hasonlóan nagyszerű pick, amit kötelező kiszedni.

Deckek győzelmi aránya: 60,5 %

Nektek melyik kártyák az autopickek?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!