Ez a 10 leggyengébb Descent of Dragons lap a közösség szerint

Még Legendary kártya is került a nem túl dicsőséges listára.

Afelől ne legyenek kétségeink, hogy a Descent of Dragons 140 új lapja alapjaiban forgathatja fel a Standard metát. A hőskártyák, sidequestek és a sima lények is hatalmas potenciállal bírnak. Legutóbb összegyűjtöttük azt a 10 lapot, amit a közösség véleménye alapján talán túl erősre is alkottak meg a Team 5 tervezői.

Ebben a cikkben fordul a kocka, ugyanis rátérünk arra a 10 lapra, amikről úgy gondolja a közösség, hogy nem sok vizet zavarnak majd. Természetesen az éles tesztek nélkül sosem lehet biztosra menni, elég csak a Prince Kelesethtel kapcsolatos fiaskóra gondolni. Keleseth a múlté, a jövő a sárkányoké, jöjjön a 10 leggyengébbre értékelt Descent of Dragons lap!

131.  Tasty Flyfish - 2,5/5

Murloc és Deathrattle, vagyis semmi keresnivalója nincs egy tempóra épülő Midrange Dragon pakliban. Arénában lehet benne potenciál, mivel annyira nem rosszak a statjai, a buff meg mindig jól jön.

132. Zul'drak Ritualist - 2,4/5

Ha a 4. körben szeretnénk megállítani az ellenfél Aggro pakliját, akkor sokkal inkább a Hecklebotért érdemes nyúlni, mint a Zul'drak Ritualistért. A 3 darab 1 manás lény túlságosan nagy ár a 3/9-es statokért.

133. Shu'ma - 2,3/5

Ha üres az asztalunk, akkor 7 manáért kapunk 7/13-nyi statot. Ez nem olyan rossz üzlet, Arénában prémium kártyának számíthat majd. Esetleg Standardban valami Highlander deck próbálkozhat majd vele, mivel ezekben nincs igazán sok lény egyszerre a boardon, így ki lehet használni Shu'ma képességét.

134. Dragonblight Cultist - 2,3/5

Az Invoke hasznos, a képesség nem az. Highlander Galakrond deckben, ami sok olcsó lénnyel játszik, talán beleillik, de a legalább két lény kell a boardra, hogy egyáltalán megérje elgondolkozni a kijátszásán.

135. Wyrmest Purifier - 2,3/5

A "random faktort" kimaxolta a Wyrmest Purifier, ezért semmi keresnivalója nincs a kompetitív metában. Néhány Trolden pillanatot biztosan köszönhetünk majd neki.

Az 5 leggyengébb lapot a következő oldalon találjátok!

136. Hippogryph - 2,3/5

Tökéletes Aréna lap lehet a Hippogryphből, mivel a leszedések felértékelődnek ebben a játékmódban. 

137. Blowtorch Saboteur - 2,2/5

Szegény ember Saboteurje, ami abból a szempontból hasznosabb, hogy nem csak a következő körig tart a negatív hatása. Valószínű Arénán kívül nem látjuk majd sehol.

138. Strenght in Numbers - 2,1/5

11 (1+10) manáért megidézhetünk egy random lényt a paklinkból. Valószínű Big Druidon kívül semmi értelme nincs, az a pakli meg nem volt eddig játszható változat. Biztos próbálkoznak majd a sidequest beépítésével, de ez is Arénában lehet hasznos kártya.

139. Devoted Maniac - 2,1/5

Hiába az Invoke, még azzal együtt is nagyon gyenge a 4 mana 2/2. Valószínű sosem találkozunk ezzel a lappal egyik játékmódban sem.

140. Grizzled Wizard 2,0/5

A lista alján egy különleges mechanikával rendelkező lap pihen, aminek még most nincs itt az ideje. Lehet majd lesz olyan pillanat, amikor megéri kicserélni az ellenfél Hero Powerét és ezért akár fel is áldozzuk a 30 lapos deckünk egyik slotját, de most még nem tartunk ott.

Futottak még: Living Dragonbreath, Chromatic Egg, Dread Raven, Camouflaged Dirigible, Fiendish Rites, Utgarde Grapplesniper

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!