6. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság hatodik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

(Célegyenesre fordultak a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends csapatai, ismét visszakerült a menüsorra a Hearthstone. A hatodik hét küzdelmei következnek, ami ismét rengeteg izgalmas összecsapást tartogat számotokra, ezért nem érdemes lemaradni egyetlen összecsapásról sem! 

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB League of Legends 6. hét

Az előző héten elszenvedte első vereségét a Wonder Stag, ami intő jel lehet a Szarvasok számára, azonban továbbra sem kell tartaniuk attól, hogy veszélyben forog az első helyezésük. Kiváló formában lendült az Illés Akadémia Spirit és a Team Plague is, jelenleg talán ez a két csapat az, akik képesek felnőni a WSE mellé. Ilyen előjelekkel várhatják Meighték a 11. és 12. meccsnapot, ami nem lesz könnyed ujjgyakorlat számukra. Itt a lehetőség megmutatni a vetélytársaknak, hogy igenis sebezhető az ex-WiLD játékosból összeverbuvált csapat.

Team Plague vs Wonder Stag Esports - Match of the Week

Mihaibaros és Paresz felhúzta a carrycipőjét múlt héten, meg sem állt két győzelemig a tavalyi bajnok. A nemrég lezajlott jótékonysági kupán már bebizonyította a Plague, hogy képes legyőzni a WSE-t, most ismét itt van előttük az alkalom. Ha Meightnek sikerül dominálnia a középső ösvényt, akkor nem lehet gondja a Szarvasoknak, de egy egál körüli mides állás összességében már a TP malmára hajthatja a vizet. Nagy valószínűséggel utoljára találkozik a fenti két csapat a K&H MNEB döntője előtt, ezért kötelező mindenkinek végigizgulni a Bo1-es párharcot.

A 10.7-es patchben először vívnak meg az ötösök, már előre dörzsölhetitek a tenyereteket, mert meglepetésekből szinte biztosan nem lesz hiány.

Nézzétek az élő streamet, gyűjtsétek az E1 pontokat és váltsátok be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

K&H MNEB CS:GO 5. hét

Ezen a héten újfent extra mérkőzéssel jelentkezünk, ráadásul egy órával előbb, vagyis 18 órától indul az első mérkőzés, ami a Salamander és a GIWU ütközete lesz! Rögtön ezután, vagyis 19 órától találkozik egymással a Budapest Five és a WiLD Multigaming, de róluk még lesz szó a későbbiekben. 

20 órától a KmK-nak a Salamanderrel kell szembenéznie, s bár az elmúlt héten nagyot mentek, vannak kétségeink afelől, hogy elbírnak-e a szalamandrákkal. Természetesen a mixek meglepő ereje most is megmutatkozhat, de a Salának vélhetően van már annyi tapasztalata, hogy tudja kezelni ezeket a randomságokat. 

21 órától Békéscsabai E-sport Egyesület és LvL Up küzdelmén izgulhatunk. Jelen állás szerint nehéz lenne megmondani, hogy pontosan melyik ötös tudná elhozni a végső győzelmet, ugyanis a kezdeti fellángolás után takarék lángra tette magát a LvL Up, míg a BEE több ízben is tudott meglepetést okozni. 

Végül, de nem utolsó sorban a GIWU ismét pályára lép, mégpedig a Genesis ellen. Pro-mix a pro-mix ellen! Ennek próbálja meg valaki megjósolni a végkimenetelét! Mi azért megpróbáljuk; a GIWU minden eddiginél többet bele fog adni, ugyanis régi ellenfelek ellen újra fellángol a presztízsharc, de ugyanez igaz lesz a Genesisre is, ami vélhetően az utóbbi győzelmét fogja meghozni. 

Budapest Five vs WiLD Multigaming - MATCH OF THE WEEK

Ha igaz a rémhír, miszerint a Budapest Five félve, sőt erejének csupán 50 százalékát használva játszik magyar csapatok ellen. Ebben az esetben a WiLD ismét könnyű győzelemre számíthat. Ha valahogy mégis sikerülne seb1éknek felülkerekedniük, első sorban magukon, akkor még egy végletekig kiélezett, izgalmas meccsnek lehetnénk szemtanúi. Ha pedig a pályát is meg kéne jósolnunk, amin össze fognak csapni, akkor az Inferno lesz, mégpedig azért, mert az eddigi tapasztalatok szerint az így fog alakulni a pályatiltások sorrendje: Mirage (BP5), Nuke (WiLD), Dust2 (BP5), Vertigo (WiLD), Overpass (BP5), Train (WiLD).

Élő közvetítést csütörtökön 18 órától az alábbi linken!

Nézzétek az élő streamet, gyűjtsétek az E1 pontokat és váltsátok be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

K&H MNEB PUBG 6. hét

A K&H MNEB PUBG ötödik zárt fordulójában számos különleges pillanatnak lehettünk szemtanúi, például S0niiX egyértelműen megdobta a liga legnagyobb gránátját.

De nem szabad elfeledni a Budapest Five serpenyős akcióját sem, szegény Setheust először félholtra püfölték, majd végül halálra dobták egy serpenyővel a legutolsó mérkőzésen.

Hasonló akciókból jó eséllyel a hatodik heti zárt fordulóban sem lesz hiány, azonban egy technikai problémából adódóan még nem derült fény a következő kör résztvevőire. A hatodik nyílt fordulóra jelentkezett játékosok holnap pótolják be a meghiúsult köröket, úgyhogy a PUBG menetrend ezután lesz csak teljes. Az biztos, hogy a következő fordulót is az Esport1TV csatornán követhetitek majd figyelemmel, valamint hogy a térképek sorrendje és időpontja a következő lesz.

A résztvevők listájával frissítjük cikkünket, amint bepótolták a meccseket.

K&H MNEB R6S 6. hét

Abszolút a papírformák érvényesültek az ötödik játéknapon, minden párosításban az a csapat győzedelmeskedett, amelyik a tabellán előrébb foglalt helyet a másiknál. Így néz ki ezért a sorrend:

A következő fordulóban viszont lesz két rangadó is, a sort a két utolsó helyezett csatája nyitja, mindkét félnek kellenek nagyon a pontok, a napot pedig a képzeletbeli dobogó két alsóbb fokán álló együttes ki-ki mérkőzése zárja.

Ha a LvL Up (Necrotic) és a Nevermore Gaming közül bármelyik el szeretné érni, jobban mondva felzárkózna a középmezőnyre, akkor ez az a mérkőzés, amelyen nem hibázhatnak. Döntetlen esetén megmaradna a nagyobb különbség, viszont a LvL Up még nem nyert meccset, bár az NmG is csak egyszer járt sikerrel. Utóbbinak nagyobb sansza van a 3 pontra, de nem mehetnek biztosra, ellenfelük ugyanis szorongatta már meg a Volgare-t is. A folytatásban a Team Plague és a Volgare csap össze, és mivel mindkét együttes fej-fej mellett halad, ezért nehéz megmondani kinek kedvezhet ez a játéknap. Az utóbbi fordulókat elnézve a Team Plague teljesítménye talán megbízhatatlanabb, hiszen ők pontokat buktak a LvL Up ellen, míg a Volgare legyűrte a WiLD-ot, hátrányból fordítva. Itt tehát nem kizárt a döntetlen sem. Szárnyalásnak indult az Illés Akadémia Spirit, de a lehető legrosszabbkor jön velük szembe a Salamander. A bajnokság legerősebb csapata sorra gyűjti be a 7:0-ás skalpokat, így nem a kiélezett mérkőzés, hanem egy szoros félidő is már nagy meglepetés lenne. A BP5 bár magára talált, és a kellő önbizalommal bárkire veszélyesek lehetnek, a WiLD alighanem tanult a Volgare ellen elkövetett, vereséget jelentő hibáiból. Mindkét együttes győzelemmel érkezik erre a párharcra, és az eddigi statisztikákból az látszik, hogy egy fokkal sikeresebbek védekezésben a felek, így érdekes lesz ki és hol kezdi a találkozót. A pálya és oldal választáson nagyon sok múlik, például Coastline érdekes lehetne, hiszen kétszer már nyert rajta a BP5, míg a WiLD egyetlen veresége itt jött össze. Szombaton minden kiderül.

Élő közvetítést szombaton 16 órától az alábbi linken!

Nézzétek az élő streamet, gyűjtsétek az E1 pontokat és váltsátok be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

K&H MNEB HS 3. kupa

Két hét szünet után, az Ashes of Outland érkezése előtt, utoljára összegyűltek Magyarország legjobb kártyásai, hogy begyűjtsenek egy újabb adag pontot. A vasárnapi körök után ismét négy játékos maradt csak veretlen, köztük ismét ott van LvL Up Wuncler, az összesített ponttáblázat első helyezettje, mellette feltűnik WSE xalax, Lockdown és a tavalyi K&H MNEB HS bajnokságának győztese, LvL Up Hulkeinstein is.

xalax lineupja

Hulkeinstein lineupja

Lockdown lineupja

Wuncler lineupja

19:00-tól a Hulkeinstein vs xalax összecsapást követhetitek élőben, majd jön a mindent eldöntő Bo5, aminek végén csak egyetlen kártyás örülhet igazán. Yubal és Wuncler már megízlelte a siker ízét, most ismét Wuncler fürdőzhet a reflektorfényben, esetleg új bajnokot avat a K&H MNEB? Ez is kiderül a mai nap folyamán! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!