Kemény párharc vár a magyarokra Szerbia ellen a Nations Cup elődöntőbe jutásért

Kemény párharc vár a magyarokra Szerbia ellen a Nations Cup elődöntőbe jutásért

Nem rajtunk múlt, de meg lett a továbbjutás a jótékonysági #StayHome European Nations Cup csoportköréből, miután az utolsó fordulóban nyertünk Szlovákia ellen, Azerbajdzsán pedig legyőzte Grúziát.

Nagyon nehezen indult a magyar PES2020 válogatott számára a Nations Cup, hiszen az első két körben, előbb Izraeltől, utána pedig Portugáliától kapott ki, viszont az utolsó játéknapon Szlovákia ellen 2:1-es sikert arattak. Ezt követően már csak arra volt esély, hogy a legjobb csoportharmaddiként továbbmenjenek valahogy, azonban ehhez egy másik nemzet segítsége kellett.

Bár nem saját kezükben volt a sorsuk, végül összejött a hőn áhított csoda, és így ott lehet Magyarország a legjobb nyolc között. A következő ellenfél viszont nagyságrendileg nehezebb lesz, Szerbia ugyanis megnyerte az A jelű kvartettet, méghozzá hibátlanul, kilenc ponttal. A legérdekesebb része ennek a mérkőzésnek, hogy a szerbek még egyetlen mérkőzést sem buktak el, bár az ukránok ellen volt egy igen szoros, 6:5-re megnyert összecsapásuk. A legjobb nyolcban négy párharcot rendeznek, és az egyenes kieséses rendszerben az alábbiak szerint alakul az ágrajz:

A szerbek elleni párharc ma este 6 órától kezdődik, és best of 3 formátumban zajlik majd. A Karesz, Kulacs, Hengiii hármasnak tehát nem lesz egyszerű dolga, hiszen a győzelemhez és a továbbjutáshoz két győzelmet kell aratni. Az eddigi összecsapásokat tekinte a mérlegünk a 8 meccsből hármat nyertünk meg, így tehát most sokkal jobb teljesítményt kell nyújtani az elődöntőbe való bekerüléshez. Ne felejtsétek el, hogy a cél a jótékonyság, itthon az OMSZ vagyis az Országos Mentőszolgálat munkáját tudjuk segíteni. Az adománygyűjtés a verseny teljes egésze alatt él, az esport3tv Twitch csatornán is találtok egy gombot, ahol tehettek felajánlásokat, de IDE KATTINTVA is segíthetitek az OMSZ munkáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!