Skull & Bones, Beyond Good & Evil 2, R6: Quarantine - Amik kimaradtak a tegnapi Ubisoft Forward kínálatából

Bőven van még játék a Ubisoft tarsolyában, lassan ideje lenne hallanunk ezek felől is.

Megoszlanak a vélemények a tegnap esti Ubisoft Forward eseményről. Van aki már csak a Far Cry 6 valóban hangulatos előzetese miatt is elejtette az állát, de vannak, akik többet vártak, szerettek volna hallani a Ubisoft hosszútávú terveiről is, nem csak azokról a játékokról, amik a következő egy éven belül jelennek majd meg.

Skull & Bones

A Sea of Thieves nemrég jelent meg Steamen is és bár megjelenése óta jó pár frissítést megélt már, sokak tetszését továbbra sem nyeri el, szegényes tartalma miatt. Nekik jelenthet majd megoldást a Ubisoft kalózos játéka, amit a 2017-es E3 alkalmával jelentettek be, de sok részletet azóta sem árultak el róla. A tegnapi Forward felhozatalából is kimaradt.

Gods & Monsters

A görög mitológia lényeit felvonultató játék első játszható verzióját eredetileg még 2020-ra tervezték, a tavalyi E3 óta viszont nagy a csend a projekt körül. Az eddigiek alapján egy szórakoztató, tartalmas és meseszép játéknak tűnik, ami nagyban hasonlíthat a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-hoz. Kérdés, hogy erre is hány évet kell még várnunk?

Prince of Persia és Tom Clancy's Splinter Cell

Mindkét cím hosszú idő óta pihen már a Ubisoft fiókjaiban, különösen a PoP. Mindig felizzanak a remények, ha arról van szó, hogy a francia cég valamilyen esemény keretein belül a játékairól fog beszélni, de eddig mindig csalódnunk kellett. Sajnos tegnap sem kaptunk meglepetést PoP vagy Splinter Cell bejelentést.

(forrás: cajadebotin.com)

Beyond Good & Evil 2

2017-ben egy másik kalózos játékot is bejelentett a Ubisoft, hiszen a 2003-as Beyond Good & Evil folytatásában űrkalózokat alakítunk majd, legalábbis a tervek szerint. Túlzás nélkül ki lehet jelenti, hogy a franciák legambiciózusabb játéka jelenleg a Beyond Good & Evil 2, ami olyan hatalmas játék lesz a tervek szerint, hogy igazából azt sem tudjuk még pontosan miről is szól majd.

Rainbow Six: Quarantine

A Siege több, mint 60 millió játékosának ugyan köszönetet mondtak a Forward alatt, a fejlesztés alatt álló R6 játékról egy szó sem esett. A Quarantine-ról annyit tudunk, hogy egy 3 fős kooperatív FPS lesz, amiben földönkívüliek ellen harcolunk majd. Eredetileg 2020 elejére szánták, de a megjelenése minimum 2021 tavaszáig lett eltolva.

Rayman és Brothers in Arms

Akárcsak a PoP és a Splinter Cell esetében, úgy itt is mindig él a remény. Évek óta várjuk már, hogy új része jelenleg meg a Rayman szériának, de ez igaz a Brothers in Armsra is. Utóbbi folytatása különösen képbe illett volna, hiszen azt már tudjuk egy ideje, hogy TV sorozat készül a legendás játékból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!