LEC 4. hét beharangozó: Gödörben a Fnatic, Perkz nélkül játszik a G2

Két könnyebb ellenfél vár Rekklesékre, de a mutatott forma alapján semmi sem garantálja a sikereket.

A G2 Esports kisebb meglepetésre lemosta a Fnatic játékosait az elmúlt héten, de most mindkét gárdára újabb kihívások várnak. Mindeközben a MAD Lions magabiztosan vezeti a tabellát, a Rogue egyetlen vereséggel marad el az Oroszlánoktól. Az FC Schalke 04 az első győzelmére hajt, a Misfits és az Origen szeretne felkapaszkodni az első helyekre. Nézd élőben, magyar nyelven az LEC negyedik hetének mérkőzéseit is, ha igazán szerencsés vagy, Bard skint is nyerhetsz!

Pénteki mérkőzések

Az LEC 6. mérkőzésnapját az EsportGuru online TV csatornán követhetiek élőben, sőt a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek magyar nyelven a meccseket. Ha utóbbit választjátok, akkor a küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot.)

18:00 - VIT vs XL

Egy kiélezett mérkőzésre lehet számítani, ahol rengeteg múlhat majd a középső ösvényen. Special Twisted Fate-je többször megvillatn, de Milica Azirját sem kell félteni. 

19:00 - MAD vs S04

Az listavezető találkozik a sereghajtóval. Papíron ez egy 25 perces meccs kéne, hogy legyen, ami a MAD sikerével zárul. Ennek ellenére nem szabad leírni a meglepetés erejét, ami bármikor felboríthatja az előzetes elvárásokat.

20:00 - FNC vs SK

0-2-vel zárta az elmúlt hetet is a Fnatic, egyre mélyebbre taszítják magukat a Rekklesék. Selfmade az egész LEC legjobb junglere, de a többiek messze maguk alatt teljesítenek. Nem úgy az SK Gaming, akik a G2 skalpja után begyűjthetik a Fnaticét is. ZaZee és Crownshot jelenleg jobb, mint Nemesis és Rekkles, ami garantálja az izgalmakat.

21:00 - RGE vs OG

Egy újabb hatalmas rangadó, amin lehetetlen megjósolni, hogy melyik csapat lehet a befutó. Larssenben bármikor bízhat a Rogue, de a túloldalon ott van Alphari, az LEC legjobb toposa, aki könnyedén megbüntetheti Finnt, ami szinte egyenes út a sikerhez. És akkor még Upset szóba sem került, aki abszolút a legjobb ADC a mezőnyben.

22:00 - MSF vs G2

Perkz kimenőt kért a csapattól, helyét P1noy veszi át, akit rögtön bedobnak a mély vízbe. Kobbe és a Misfits Gaming zsinórban három mérkőzést nyert, jó formából várhatják a G2 Esports elleni összecsapást.

A szombati meccsek beharangozóját a következő oldalon találjátok!

17:00 - RGE vs SK

Óriási összecsapások várhatóak az ösvényeken, elég csak megnézni ZaZee és Larssen, valamint Hans sama és Crownshot számait. Early game-ben sokkal erősebb a Rogue, de az SK Gaming nem is erre játszik rá, ők kifejezetten a hosszú meccsekből profitálhatnak, amikben a Rogue-ot azért meg lehet verni.

18:00 - VIT vs OG

Egy-egy váratlan győzelem mindig benne van a Team Vitalityben, de rutinból le kéne hoznia ezt a meccset Xerxééknek. Nji alulteljesít, de Comp és Milica képes pótolni ezt a hiányosságot. A túloldalon ott van Upset és Alphari, akik a legjobbak a posztjukon, ennek ellenére a vártnál gyengébben kezdte a szezont az Origen. 

19:00 - FNC vs S04

Ha ezt a meccset sem nyeri meg a Fnatic, akkor gyakorlatilag lemondhatnak az alapszakasz első helyéről. Abbedaggéék eddig nem sokat mutattak, ami jó előjel a FNC rajongók számára.

20:00 - G2 vs XL

Sokkal több van az Excel Esportsban, mint amit eddig megmutattak magukból. A G2-nak minden győzelem kötelező, ha szeretnék ismét megnyerni az alapszakaszt. Ilyen előjelek mellett nem lehet azonnal elkönyvelni a "3 pontot" a G2-nak, bármi megtörténhet.

21:00 - MSF vs MAD

Ezt a mérkőzést hypeolta fel leginkább az LEC stábja, ami egyáltalán nem véletlen. Aktuális forma alapján a Misfits Gaming és a MAD Lions a legjobb csapat a mezőnyben, de egy összeszedett játékkal, Shad0w agresszív early game-jével nem lehet probléma a MAD-nek behúzni a wint.

A negyedik hét mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted milyen mérleggel zárja a negyedik hetet a Fnatic?

  • 52 %
  • 43 %
  • 5 %