LEC 7. hét beharangozó: Elkapta a fonalat a Fnatic, elképesztően szoros a tabella

LEC 7. hét beharangozó: Elkapta a fonalat a Fnatic, elképesztően szoros a tabella

Olyan csapatok is beleszólhatnak a nagyok küzdelmébe, amelyek eddig a vert mezőnyben voltak.

Abszolút kiszámíthatatlan, hogy milyenek a jelenlegi erőviszonyok Európa legerősebb League of Legends bajnokságában. Az FC Schalke 04 közel van ahhoz, hogy csodát műveljen, a G2 Esports továbbra is szenved, az Origen összeomlott a hatodik hétre. Ilyen előjelek mellett vágnak bele a profi e-sportolók, hogy kivívják maguknak a rájátszást érő pozíciókat. Ezek a mérkőzések várnak rátok az LEC 2020 Summer Split 14. és 15. meccsnapján!

Pénteki mérkőzések

18:00 - S04 vs XL

Elképesztő formában van mindkét "kis csapat", parázs meccsre van kilátás. Az FC Schalke 04-nek minden mérkőzését meg kell nyernie, ha bele akar szólni a rájátszásba, az Excel Esports holtversenyben az ötödik, ami kiváló eredmény számukra. Special és Gilius nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a hatodik héten, ismét bizonyíthatják, hogy az LEC legjobbjai közé tartoznak.

19:00 - MSF vs SK

Papíron a Misfits Gaming az esélytelenebb, de Doss helyett denyk kezd támogató szerepben, ami jó jel lehet a Nyulaknak. Az SK Gaming stabilan ott van a playoffot jelentő helyeken, nem kell túlgondolniuk a dolgukat, akkor nem lehet gondjuk Febivenék ellen.

20:00 - OG vs MAD

Az Origen óriási mélyrepülésbe kezdett két szép győzelem után, mintha kicserélték volna a játékosokat. A MAD Lions begyűjtötte harmadik vereségét is, de még mindig az első helyet foglalják el a tabellán. Ki kell javítaniuk a hibákat Carzzyéknak és akkor biztosan ott lesznek a világbajnokságon.

21:00 - G2 vs VIT

A G2 Esports hatalmasat fordított a Rogue ellen, de továbbra sem mutatnak meggyőző játékot. Szerencséjükre ellenfelük az a Team Vitality lesz, akik összességében még náluk is gyengébben muzsikálnak. Perkznek össze kell szednie magát, mert amit eddig mutat, annak nem sok köze van "Uma Janhoz".

22:00 - RGE vs FNC

A nap meccsén az első és a harmadik találkozik, azaz összecsap a Rogue és a Fnatic. Bár Larssenék eldobták a G2 Esports elleni meccset, sokkal hatékonyabban nyomkodják a billentyűket, mint a tavaszi ezüstérmes. A Fnaticból Bwipón látszik igazán a küzdés, de egy fecske általában nem csinál nyarat.

Szombati mérkőzések

17:00 - S04 vs OG

Furcsa ezt kijelenteni, de nem Upseték az esélyesei ennek a meccsnek, a hatodik héten mutatott forma alapján. Jactroll "hero to zero" státuszba került nagyon gyorsan, Nukeduck továbbra sem nő fel a többi mideshez. Bezzeg a túloldalon Gilius szárnyal, Odoamne tapasztalatával bünteti az ellenfeleket, Abbedagge a semmiből képes hatalmasat sebezni.

18:00 - XL vs MSF

Ha elveszíti ezt a meccset a Misfits Gaming, akkor gyakorlatilag lemondhatnak a világbajnokságról. Hiába játszanak náluk sztárok, valamiért nem akar működni a csapat. Az Excel Esports felszabadultan küzdhet, minden győzelemmel közelebb kerülhetnek a hőn áhított rájátszáshoz.

19:00 - SK vs RGE

Larssen ZaZeevel, Hans sama Crownshottal csap össze, mindkét párost érdemes lesz figyelni, mivel nagyszerű statisztikákat hoznak az egész szezonban. A Rogue dominálja az LEC-t, de az SK képes lehet annyira belassítani a meccset, hogy kényelmetlenül érezzék magukat Vanderék.

20:00 - MAD vs VIT

Sima MAD Lions győzelmet lehet várni ettől az összecsapástól, de a Misfits és az SK is megkaparintotta a győzelmet az Oroszlánok elől. Skeanz és Shad0w agresszív stílusa rányomhatja bélyegét a meccsre, jó lesz figyelni az early game-re, mert már ott eldőlhet az összecsapás.

21:00 - FNC vs G2

A hét mérkőzése természetesen az LEC, sőt a világ legnagyobb LoL-os rivalizálása, azonban a két csapat jelenleg nem azt a formát mutatja, amit megszokhattak tőlük a rajongók. A Fnatic egy fokkal jobban teljesít, de a statisztikák alapján örülhetnek minden winnek. A G2 szenved, főleg az alsó ösvényen lehet őket elkapni, ezért a Rekkles vs Perkz párharcon rengeteg múlhat.

Az hetedik hét mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n, Esport2tv Twitch csatornán, az EsportGurun és a watch.lolesports.com oldalán. Ne feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!