LEC: Papírforma eredmény született a G2 vs FNC rangadón

LEC: Papírforma eredmény született a G2 vs FNC rangadón

Továbbra is élnek az FC Schalke 04 rájátszás esélyei.

Az LEC 2020-as nyári szezonjának izgalmairól mindent elárul, hogy a legjobb formában az a csapat játszik, amelyik 0-8-cal kezdte a splitet. Mindeközben az Origen és a Misfits egyre messzebb kerül a továbbjutástól, de a MAD Lions és a Rogue sem hozza azokat a győzelmeket, amelyeket elvárnának tőlük. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon hetedik hetének, második, összességében 15. meccsnapján!

S04 vs OG (Győztes: S04)

Gilius és Abbedagge ott folytatta, ahol pénteken abbahagyta. Ezúttal is összejött a Baron lopás az FC Schalke 04 dzsungelesének, miközben miden megszaladt egy Akali, akinek nagyon nem kellett volna. Az Origen katasztrofális teljesítményt nyújtott, egy-két megmozduláson kívül nem volt semmi közük a mérkőzéshez. 

XL vs MSF (Győztes: MSF)

Az SK Gaminget felőrölték, az Excel Esports ellen simán kapituláltak. Febiven volt az egyedüli "nyúl" a pályán, akin látszódott a győzni akarás, a többiek asszisztáltak a vereséghez. Az XL köszönte szépen a lehetőséget és Patrik domináns játékával magabiztosan húzta be az újabb győzelmet.

SK vs RGE (Győztes: SK)

A Rogue és Inspired ismét eldobta a mérkőzést, ahogy azt a G2 Esports ellen már sikerült egyszer prezentálni. ZaZee Syndrája belopta a Baront, majd megnyerték az Elder melletti utolsó ütközetet is Trick vezetésével. Az arany- és killelőny semmit sem jelent, objective-ekben sokkal jobb volt az SK Gaming ezen az estén.

VIT vs MAD (Győztes: VIT)

A Glad Lionsból Sad Lions lett a meccs végére, mivel Carzzyt és Kaisert kegyetlenül leiskolázták az alsó ösvényen Compék. Milica farmban nem, de gyilkosságokban kiemelkedett a mezőnyből, nem véletlen tudta megnyeri a Team Vitality úgy az összecsapást, hogy egyébként az Oroszlánok több tornyot és inhibitort hoztak el. A végjátékban nem volt válasz Compra és Labrovra, a VIT nagyon fontos sikert könyvelhetett el, amivel életben tartották playoff reményeiket. 

G2 vs FNC (Győztes: G2)

Mindössze két sárkány és két torony volt, aminek örülhettek a Fnatic játékosai, egyébként minden tekintetben jobb volt a G2 Esports. 2020-ban már 7-0 a mérleg Perkzék javára, Selfmade és Hylissang tett róla, hogy könnyű legyen Capséknek behúzni a wint. A G2 jó formában van és még esélyük van arra, hogy a második helyet is megkaparintsák a tabellán.

Folytatás pénteken 17:15-től, ne feledjétek, hogy az élő, magyar nyelvű közvetítést az EsportGuru online TV csatornán és a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek. Ha utóbbit választjátok, akkor dropok is járnak, sőt küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot)! A következő hétvége az alapszakasz utolsó három összecsapását tartogatja minden csapat számára, még pénteken, szombaton és vasárnap is nézzétek a magyar streamet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!