Akciófigyelő: Limitált ideig ingyen lehet a tiéd a Far Cry 3

Akciófigyelő: Limitált ideig ingyen lehet a tiéd a Far Cry 3

Az ingyenes The Division után a Far Cry 3-ért sem kell fizetned egyetlen forintot sem.

A Ubisoft elkezdte kiszórni a jobbnál jobb játékait, ugyanis a szeptember 1-jén indult The Division akció után máris itt a következő kihagyhatatlan ajánlat. A valaha volt egyik legizgalmasabb gonosz karaktert a sorai között tudó Far Cry 3-at egy aprócska trükk segítségével ingyenesen hozzáadhatod a könyvtáradhoz.

Far Cry 3 letöltése ingyen

Bár a Ubisoft csak a Kínai boltjában hirdeti 0 jüanért a játékot, ez nem jelenti azt, hogy Magyarországról ne lehetne bezsákolni ingyen a Far Cry 3-at. Ehhez az alábbi lépéseken kell végigmenned.

  1. Lépj be a Uplay fiókodba telefonról a store.ubi.com oldalon
  2. Kattints erre a linkre szintén a telefonodon
  3. Ha kapsz egy zöld és fehér gombot kék kerettel, akkor kattints a fehérre. Ennek köszönhetően továbbra is a kínai oldalon maradsz, nem irányít téged át a rendszer az európai oldalra
  4. Ezek után kattints a kék gombra, ami mellett az alábbi szöveg található: ¥0.00 ¥88.00
  5. Ha mindent jól csináltál egy "ALL GOOD" felirat ugrik fel a kijelzőn
  6. Zárd be a böngésződ, indítsd el a Uplayt és élvezd a játékot

Ez a megoldás teljesen legális, nem kell hozzá kínai proxyt, sem VPN-t használni. A módszert már rengetegen megerősítették, hogy működik, de ha nem akarsz ügyeskedni, akkor sem kell szomorkodnod. Többször előfordult már, hogy az európai régióba csak később ért el egy ingyenes játék, megvan az esély rá, hogy a Far Cry 3 esetében is ez áll a háttérben.

A Far Cry 3-at szeptember 8-án 13:00-ig van lehetőséged a fenti módszerrel, a telefonod segítségével behúzni ingyen. Ne maradj le erről a limitált ajánlatról!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!