Öt játékos, akiket nagyon szerettek a mostani Weekend League-en

Öt játékos, akiket nagyon szerettek a mostani Weekend League-en

Nyilván mindenki nyerni akar a FUT Champions meccsein, viszont ahhoz nem árt egy jó csapat is. Az alábbi felsorolásban öt olyan játékos neve látható, akiket nem kevés csapatba sikerrel építettek be.

Ha hétvége, akkor azt jelenti, hogy a FIFA 21 játékosai leginkább a Weekend League-gel vannak elfoglalva, legyen szó csapatépítésről, felkészülésről vagy a valódi tétmeccsekig. A mostani hétvégén volt néhány futballista, akik bizony többet szerepeltek kelleténél a küzdelmek során, de persze az simán előfordulhat, hogy egyeseknel nem válnak be vagy szimplán mást preferálnak helyettük.

Íme öt olyan játékos, akit a közösség nagy része kedvel a csapatában:

5. TOTW Ederson

Ha nagyszerű reflexekkel és rúgással rendelkező kapust szeretne alaki, akkor TOTW Ederson szinte kötelező. A Manchester City hálóőre lenyűgöző 89-es reflexel büszkélkedhet, a hihetetlen 94 kicking mellett. Ez már csak azért is jó, mert így pontos kirúgásokat lehet vele végrehajtani, és ezért kevesebb alkalommal van esélye megszerezni az ellenfélnek..

Emellett az is fontos, hogy kicsit mozgékonyabb, mint a 90-es besorolású Alisson, és egy kicsit olcsóbb is.

4. Kevin De Bruyne

De Bruyne továbbra is minden FUT Champions csapat fontos része, persze csak akkor, ha nincs még ikon vagy valami erős speciális lap középre. Összességében a 91-es statjával ő az egyik legjobb középpályás a játékban. Passzolási képességei páratlanok, és mind rövid, mind a hosszú átadásokban lehet rá számítani. A kiszolgálás mellett a kapu előtt ő maga sem érzi kényelmetlenül magát, szóval, ha a csatároknak nem menne a gólszerzés, akkor akár a második hullámból érkezve vele is meg lehet oldani a szitukat.

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

3. Neymar

Ha a szélsőkkel játszik meg egy formációt valaki, akkor Neymar abszolút egy remek választás. A statjai bőven segítenek neki abban, hogy veszélyt jelentsen az oldalvonalról, passzjátékban is jó, cselezni is remekül lehet vele. Talán nem meglepő, de például kiváló kémiája van Kylian Mbappe-val, a játék egyik legkirályabb támadójával, de simán lehet mellé pakolni brazilokat is. Ha valakinek van zsetonja, akkor nagyon megéri a befektetést.

2. Virgil van Dijk

Egyesek szerint már nem így van, de a mostani WL is bizonyítottta, hogy Van Dijk még mindig a játék egyik legjobb védője. Ráadásul sokkal könnyebb gólt szerezni a FIFA 21-ben, mint 20-ban, és a FUT Champions játékosai tudják, hogyan kell "visszaélni" a játék mechanikájával. Ezért tényleg nem árt, ha a hátsó alakzat a lehető legjobbakból áll. Abban a falban pedig az egyik legjobb Van Dijk. Nem árt neki egy Shadow Chemistry Style és onnantól kezdve kezdhetnek rettegni a csatárok. Többek között Tekkznek is ő van a csapatában.

1. TOTW Rashford

Rashford TOTW-kártyája 500 ezernél is többet kóstál a piacon, de jó okkal kerül ennyibe. A 92-es pace és 85-ös shooting statja a játék egyik leghalálosabb csatárává teszi. Ehhez vegyük hozzá az ötcsillagos Skill Movest, amihez a 86-os dribbling már csak hab a tortán. Remek párost alkotnak az olyan középpályásokkal, mint De Bruyne, akik el tudják neki juttatni a labdát, miközben a kapu felé robog megállíthatatlanul.

Nektek kik válltak eddig be a legjobban a csapatba?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!