MCS FIFA 21 - A második fordulók után megvannak ez első búcsúzók

Van olyan a mezőnyben, aki már lejátszotta az összes meccsét a csoportkörökben.

Összességében megállapítható, hogy a Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreibe jutott játékosok inkább azzal szeretnének nyerni, hogy hatalmas rohanásban több gólt rúgnak az ellenfelüknél, nem azzal, hogy felépítik a bombabiztos védelmet. PS4-en és Xboxon kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok, de még mindig nagyon sok meccs van hátra. Ez történt a csoportkörök második fordulóiban!

Megyék Csatája FIFA 21 PS4 2. forduló eredmények

Hajdúsági Sárkányok (falCLoWn) vs. Békési Oroszlánok (huni0605) (3-1, 5-6)

Nem izzadt meg az odavágón falCLoWn, de arra ő sem számított, hogy a visszavágón huni0605 teljesen más arcát mutatja. Óriási adok-kapokba ment bele a két játékos, aminek a végén a Békési Oroszlánokat képviselő e-sportoló örülhetett. Mindkét játékos 3-3 pontot gyűjtött, így a Hajdúsági Sárkányok zászlaja alatt induló fifás befejezte a csoportkörökkel. Hat ponttal, két győzelemmel zárt, amivel biztosan nem lesz ott a rájátszásban.

Győri Ezüst Vitézek (Leves) vs. Veszprémi Várvédők (Darksmoke19989) (5-0, 3-2)

Egy nagyon sima és egy szoros meccsen gyűrte le ellenfelét a nyugati régió csoportköreiben bemutatkozó Győri Ezüst Vitéz. Darksmoke19989 ezzel elbúcsúzott a rájátszástól, ugyanis nem sikerült győzelmet szereznie az eddig lejátszott négy mérkőzésén.

Fejér Megyei Királyok (Brandt_x) vs. Vas Megyei Struccok (Bazsi) (3-0, 3-1)

A becsületgólt megszerezte a visszavágón Bazsi, de nem volt egy súlycsoportban a két játékos. Ezzel a kettős vereséggel Bazsi is elbúcsúzott a rájátszástól, négy mérkőzés után a tabella utolsó helyén osztozik a Veszprémi Várvédővel.

Zalai Íjászok (GrislyJam22) vs. Veszprémi Várvédők (Darksmoke19989) (7-0, 3-0)

Magabiztos játékkal gyűjtötte be a maximálisan megszerezhető hat pontot a Zalai Íjász, ezzel simán vezeti a nyugati csoportot.

Tolnai Hercegek (HorvathG_) vs. Baranyai Bástyák (gadaml10l) (4-2, 6-2)

Nem jelentett akadályt a Tolnai Herceg számára, hogy besöpörje az újabb hat pontot. Ezzel a déli régióban abszolút ő a legjobb jelenlegi állás szerint. Hat meccsből öt győzelem, ezzel az impozáns eredménnyel zsebben a továbbjutás.

Tolnai Hercegek (HorvathG_) vs. Bács-Kiskun Betyárok (mokosg) (2-1, 1-2)

Elképesztően izgalmas mérkőzéseket játszottak egymással a felek, végül sikerült a veretlen Tolnai Herceget térdre kényszeríteni a FIFA e-sport magyar legendájának. Mokosg ezzel megkezdte a felzárkózást HorvathG_-re, de még négy meccs vár Bács-Kiskun megye képviselőjére.

Pesti Arany Oroszlánok (RozsaGergo) vs. Komáromi Ezüst Vitézek (PROThunderStorm) (2-1, 2-1)

Óriási meccseken, de sikerült RozsaGergonek behúznia a két győzelmet, ezzel még mindig veretlen az északi régió csoportköreiben.

Komáromi Ezüst Vitézek (PROThunderStorm) vs. Hevesi Gólyák (mateadam1994) (4-3, 2-4)

Gólban gazdag összecsapásokon, mindkét játékos behúzott egy-egy meccset, ezzel még kiegyenlítettebb lett a tabella.

A következő oldalon a FIFA 21 Xbox 2. forduló eredményeit olvashatjátok!

FIFA 21 Xbox 2. forduló eredmények

Szabolcsi Medvék (MendozaJR) vs. Borsodi Sólymok (zsolo) (4-1, 5-2)

Becsülettel küzdött a Szabolcsi Medve, de a Borsodi Sólyom ezúttal vérmesebbnek bizonyult. Zsolo a frissen megszerzett hat pontjával vezeti a keleti régiót.

Jászsági Lovas Vitézek (YaW) vs. Békési Oroszlánok (LszL22) (1-2, 3-3)

Jól sikerült LszL22 bemutatkozása, egy győzelem és egy döntetlen került a neve mellé, ezzel holtversenyben ott van a tabella második helyén.

Fejér Megyei Királyok (Lengyel11) vs. Vas Megyei Struccok (Maresz) (3-2, 4-2)

Kettős győzelem a zsebben, de alaposan megküzdött érte Lengyel11. A megszerzett hat ponttal a tabella élére ugrott, de még két meccs hátra van neki, méghozzá a Győri Ezüst Páncélosokat képviselő Boresz ellen, aki a csoport egyik nagy esélyese.

Zalai Íjászok (vakond9127) vs. Veszprémi Várvédők (zsoleszjr00) (1-4, 4-3)

Nagy pofont kapott a Zalai Íjász, de felállt a vereség után, majd egy gólzáporos meccsen padlóra küldte ellenfelét. Ezzel vakond9127 négy meccs után hat ponttal, zsoleszjr00 két meccs után három ponttal harcol a továbbjutást érő helyekért.

Baranyai Bástyák (osricsi88) vs. borospeter23 (Somogyi Sasok) (2-3, 4-3)

Ebben a párharcban sem lehetett egyértelmű győztest hirdetni, mindkét e-sportoló elkönyvelhetett magának egy-egy sikert, így még kiegyenlítettebbé vált a déli csoport.

Tolnai Hercegek (Mogyi) vs. Bács-Kiskun Betyárok (Sero) (0-2, 1-4)

Hiába kezdett az első fordulóban két győzelemmel Mogyi, Sero túl nagy falat volt számára. A Bács-Kiskun megyei betyár nagyszerűen rajtolt, simán megszerezte a hat pontot az első két meccsén.

Pesti Arany Oroszlánok (xTrueGunnerx) vs. Komáromi-Ezüst Vitézek (B3rti11) (2-3, 4-2)

Két nagyágyú csapott össze, végül mindketten három-három ponttal távoztak a virtuális arénából. Az IAS reménysége négy meccs után vezeti a tabellát, xTrueGunnerx két pont hátrányban követi őt a második helyen.

Hevesi Gólyák (SyGery) vs. Nógrádi Tollas Vitézek (KeltaiDorian17) (0-6, 2-6)

SyGery számára ezzel túl messzire került a rájátszás, KeltaiDorian17 mindeközben repülőrajtot vett. A Hevesi Gólyán kívül bárki odaérhet még az első két helyre, ami a továbbjutást jelenti.

A FIFA 21 csoportkörök november 20-án 17:30-tól folytatódnak, a közvetítésért látogassatok el a Megyék Csatája Facebook oldalára. További részleteket a versenyről a megyekcsataja.hu oldalán tudhattok meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!