A K&H MNEB 2. szezonjának döntőse az elsők között esett ki - Ilyen volt a OneBlade CS:GO Warmup kupa

A K&H MNEB 2. szezonjának döntőse az elsők között esett ki - Ilyen volt a OneBlade CS:GO Warmup kupa

Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.

Négy a selejtezőkből bejutott csapat és négy meghívott alakulat szálhatott harcba a OneBlade CS:GO Warmup kupa bajnoki címéért, ahol nem sokon múlt, hogy teljesen boruljon a papírforma. Meglepetésekben azért így sem volt hiány, nézzük mi történt tegnap.

Ahogy arra számítani lehetett, a BP5 és a Lenovo Legion Honvéd játszi könnyedséggel nyerte meg a nyitómeccseit, az ágrajz másik felén viszont óriási küzdelmek voltak. Az Illés Akadémia Spirit és a Békéscsabai E-sport Egyesület talán az egész kupa legizgalmasabb meccsét játszották. Két pályán keresztül, Dust2-n és Nuke-on gyűrték egymást. D2 egészen sima, de izgalmakban gazdag BEE győzelmet hozott, Nuke-on viszont magához tért az IAS. Hunter és flasi is remekeltek., sajnos azonabn még ez sem volt elég. A BEE új játékosai, remaiN és er9k szinte minden helyzetben verhetetlen volt, így bár foggal-körömmel küzdött az IAS, végül 19-16-os végeredménnyel Nuke is a BEE neve mellett landolt.

esport1tv - er9k négyes

Watch esport1tv's clip titled "er9k négyes"

Az igazi meglepetés az ezzel párhuzamosan zajló, WiLD vs BALD Squad meccsen volt. Magabiztosan kezdett a WiLD, de végül mégis vesztesként hagyták el a szervert. Infernon csúszott valami félre, ahol nagy hátrányból mentette ki a meccset a BALD Squad hosszabbításra, amit végül meg is nyertek. Az utolsó pályán, Mirage-on pedig kvázi lemosták a szerverről a hussaR, tigene, bzt, barcode, V1CE felállással játszó WiLD MultiGaminget. Így a K&H MNEB 2. szezonjában a BP5 ellen döntőt játszó -igaz más felállású- WiLD az első körben kiesett.

esport1tv - remek bald kör

Watch esport1tv's clip titled "remek bald kör"

A BALD Squad pedig ott folytatta, ahol abbahagyta. Következő ellenfelük a BEE volt, akiktől Mirage-on kaptak egy csúnya, 1-16-os vereséget, Infernon szépíteni tudtak, de Dust2 volt a decider, amit nyugodtan mondhatunk a BEE legjobb pályájának is. Az utolsó selejtezőből érkezett csapatként derekasan küzdött a BALD Squad, de végül 16-11-re a BEE lezárta Dust2, ezzel pedig bejutottak a döntőbe.

esport1tv - gubi 4k

Watch esport1tv's clip titled "gubi 4k"

Abba a döntőbe, ahol a Budapest Five várt rájuk. Bár egy pályát tudott nyerni a Lenovo Legion Honvéd az elődöntőben, a BP5 összességében 2-1-re nyert ellenük. Akárcsak a BEE ellen! A Békéscsabai E-sport Egyesület, akiket a K&H MNEB 2. szezonjában sokan a leggyengébb láncszemnek tartottak, most parádés játékkal jutott be a OneBlade CS:GO Warmup döntőjébe, ráadásul sikerült meg is szorongatniuk a Budapest Five csapatát. 

esport1tv - ultra

Watch esport1tv's clip titled "ultra"

Ráadásul 16-4-et adtak fleavéknek Mirage-on, igaz, előtte Nuke-ot ugyanilyen arányban bukta el a BEE. Lehet, hogy kicsit könnyelműen vette a meccset a BP5, legalábbis az első felét. Dust2-re ennek már nyoma sem volt. Bár közel sem volt annyira sima, mint Nuke, de végül megnyerte a harmadik pályát a BP5, ezzel pedig a kupát is. 100 ezer forinttal és a OneBlade CS:GO Warmup kupa bajnoki címével gazdagodtak, végül de nem utolsó sorban persze azt is megmutatták, hogy hazai szinten továbbra sem tudnak legyőzőre találni.

esport1tv - bp5 winning

Watch esport1tv's clip titled "bp5 winning"

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!