Esport1 TV számokban - Ennyien néztek CS:GO közvetítést 2020-ban

Esport1 TV számokban - Ennyien néztek CS:GO közvetítést 2020-ban

Átlagosan hány nézőt ültet le az Esport1TV a képernyők elé, s vajon melyik volt a legnézettebb adásuk? A cikkben részletes adatok tárják fel a 2020-as év sikereit!

Mint oly sok éve 2020-ban is az Esport1 TV hozta el a legtöbb és legizgalmasabb Counter-Strike közvetítéseket magyar nyelven. Az érdeklődök itt kísérhették figyelemmel a Salamander, később a Budapest Five sorsdöntő ütközeteit, valamint a nemzetközi profik küzdelmeit az elsőségért. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb nézettségi adatokat, amikből kiderül, hogy CS:GO rajongókkal szinte bármikor meg lehetne tölteni egy mozi termet, Debrecen lakosságát is lekörözzük egyedi látogatókban, valamint ha maratoni stream nézésre szánná el magát valaki, akkor több mint 2,5 hónapra lenne szükség, hogy megnézze a tavalyi felhozatalt.

Átlagosan 200-nál is többen voltak kíváncsiak a közvetítésekre, ami olyan, mintha egy mozitermet folyamatosan megtöltenének a Counter-Strike szerelmeseivel! Nem alábecsülendő ez a szám, ugyanis idén a főműsoridő előtt és után is rengeteg adással szolgált az Esport1 TV a 2020-as esztendőben.

A legnézettebb adás a Salamander Gaming (mai nevükön Budapest Five) és az Apeks mérközése volt az ESEA Season 33: Premier Relegation alsó ágán, ahol azért küldött a magyar csapat, hogy bekerüljenek a legrangosabb másodosztályú ligába. A győzelem végül elmaradt, de több mint 3300 néző szurkolt élőben. Ha szeretnéd újra átélni a meccsek izgalmait, akkor itt megtalálod a felvételeket.

Az egyik legfontosabb mutató, hogy hány egyedi nézőt ért el az Esport1 TV 2020-ban, ez a szám 340 ezernél is nagyobbra tehető! Hozzávetőlegesen Debrecen lakossága (ami a második legnagyobb Magyarországon) 202 ezer fő.

Az alábbi képen az is jól látszik, hogy olyan legendás nemzetközi versenyszervező brandek magyar partnereként szolgált az Esport1 TV, mint a DreamHack, az ESL One, az Inter Extreme Masters és a cs_summit. Mindemellett a legnagyobb magyar liga, a K&H MNEB második szezonjának CS:GO közvetítését is lefedte.

Számokért kattints a képre!

Ha további statisztikákat böngésznél, akkor ide kattintva találod meg őket!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a CS:GO-ról hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Milyen rendszeresen követted az Esport1 közvetítéseit?

  • 0 %
  • 29 %
  • 57 %
  • 14 %
  • 0 %