18

Elmúltál már 18 éves?


/

TippmixPro CS:GO Masters: A kommentátorok álomcsapatai

Kik lennének a te álomcsapatodban?

Pár nap és folytatódik a TippmixPro CS:GO Masters, sőt! Pár nap múlva már győztest is hirdethetünk majd, hiszen pénteken kezdődik a rájátszás, vasárnap pedig már a Bo5-ös döntőben izgulhatunk. A Budapest Five, a Békéscsabai E-sport Egyesület, a Linkdown és az iPon Team Horizon Reapers van még játékban a  bajnoki címért. Mind a négy ötös remek meccseket játszott az alapszakasz alatt, több nagy meglepetést is okoztak a többieknek, akik között úgyszintén számos tehetséges játékost ismertünk meg az elmúlt hetekben. Éppen ezért most arra kértük az Esport1TV munkatársait, hogy állítsák össze saját álomcsapatukat a TMP játékosaiból. Íme tehát a Team_Shane, Team_k1smagyar, Team_LoyAL és Team_STRICKEN felállásai.

Team_Shane

  • Coolio
  • kory
  • kews
  • fleav
  • micro

"Az én álomcsapatom csak magyarokból épülne fel. Irányítónak Coolio - egyértelműen a legjobb, és legtapasztaltabb irányító a magyar mezőnyben, kory - iszonyatos aim, brutális impakt fragjei vannak, meghatározó a BP5 számára is. Kews main AWP-s szerepben játszatnám, és igen így Fleav kiesik ebből a szerepből, őt második AWP-snek / riflernek tenném meg a felállásban. Micro erős aim, és jó ütemmel játszott lurkök miatt, ő lenne az, aki az én álomcsapatomban a Lurker pozíciót töltené be."

Team_k1smagyar

  • Juho - "Nagy veterán, minden szituációra van legalább egy jó megoldása, ha esetleg mégis balul sülnek el a dolgok, majd a beton aimjával megoldja."
  • kews - "Minden megvan benne, ami kell egy AWP-s játékosnak. Vakmerő, olykor már-már pimasz és kellően flexibilis az aggro/letartós játékstílusok között."
  • kory - "Eddig is tudtuk, hogy kory egy állat, de ez az alapszakasszal csak még jobban bebizonyosodott, ráadásul bármelyik fegyverrel a kezében meg tud vadulni."
  • biohazard - "A statisztikák jelentős részénél a top5-ben van, minden szituációban megállja a helyét, éppen ezért helyet kapna az én csapatomban is."
  • nest - "A BEE a tőlük elvárt módon szerepelt a TMP alapszakaszában, és ehhez nest nyitófragjei is nagyban hozzájárultak. Azoknak pedig bármelyik csapat hasznát venné."

Team_LoyAL

"Az én álomcsapatomá a TMP alapszakaszából Budapest Five játékos nélkül született meg. Úgy gondolom, hogy a Budapest Five egy teljesen más kategóriát képvisel a magyar CS:GO mezőnyén belül. Az én 5 játékosom azok, akik szerintem magukhoz képest is nagyon sokat fejlődtek."

  • Tishler"Nagyon szimpatikusan nyilatkozott minden interjúban, számomra ő az aki a legtöbbet fejlődött magához képest és ez nagy valószínűséggel köszönhető POP0Vnak is, aki iszonyat erős játékos fejben és skillben egyaránt."
  • POP0V - "Tishler nyilatkozataiból leszűrve, ő az aki a legtöbbet foglalkozik a játékkal a felsorolt 5 játékos közül. Van, hogy órákkal a meccsek után marad és elemzi a csapat és a saját hibáit. Én biztosan leigazolnám."
  • bee - "Annak ellenére, hogy cserének indult, majdnem minden meccsen ott volt az IAS csapatában, mint fix 5. és ezt alázattal és magából a maximumot kihozva meg is hálálta."
  • flasi - "Remek AWP-s játékosnak tartom, sok gyakorlással nagyot lendíthet a csapatán a későbbiekben és képzeletben nagyot lendítene az enyémen is."
  • er9k - "Nem kell szerintem senkinek bemutatni Eriket, akit én az egyik legmasszívabb és az egyik legrutinosabb magyar játékosnak tartok.  Biztos helye lenne a csapatomban."

Team_STRICKEN

  • Juho -"Habár a Team Plague számára a kijutás csak hiú ábránd maradt, Juho mindig odatette magát azokon a mérkőzéseken, amiken részt vett és ez meg is látszódik a statisztikáin. A finn játékos volt az egyik legentryerősebb játékos a mezőnyben, nem álltak tőle távol az 1vX helyzetek és a magas K/D arányok sem, és az irányításból is jelentősen kivette a részét."
  • kory - "Kory 1,64-es K/D-t tudhat magának, ami messze túl mutat bármelyik kupán résztvevő játékos teljesítményén úgy, hogy ezt mind entry fraggerként teszi. A CT oldalon kory többnyire verhetetlen volt és mindig időben érkezett a támogatás egy másik rakóra, támogatva ezzel a csapatát. Összességében, az alapszakasz legjobb játékosa kory volt."
  • POP0V - "A Linkdown feje fölött gyülekeztek a viharfelhők az alapszakasz 6. fordulója után. A csapat ekkor még a kiesés szélén volt a tabella ötödik helyén, de a visszavágóra megérkezett ez a magyar-bolgár vegyes csapat. Ez sok más mellett nagyban köszönhető mkay érkezésének, továbbá P0POV irányítási stílusának. A csapat ezzel a 3. helyet hozta el, amivel bebiztosították maguknak a rájátszást. P0POV pedig az irányítás mellett a fragelésben is bőségesen kivette a részét."
  • Byron - "Az olasz játékosnak az alapszakasz teljes hosszában csodájára járhattunk. Ha a fragek számában nem is ő lőtte a legjobb K/D-t, de tény és való, hogy a legfontosabb 1vX szituációkat ő hozta le, továbbá a kritikus pillanatokban is mindig ott volt a csapatának."
  • gbk - "Habár túl sokáig nem élvezhettük gbk felemelő játékát az alapszakaszban, mégis onnantól kezdve datálhatjuk az iTHR felemelkedését, hogy ő megérkezett a csapatba. Sok hasonlóan felemelő cserejátékosról beszélhetünk, lásd bee vagy st1lr, így nehéz egyet választani,  a csoportbeli negyedik hely azonban perdöntő volt számomra."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!