Davies jobban örült a FIFA 22 legjobb kártyájának, mint a bajnoki címnek

A Bayern München szélsebes labdarúgója szinte elvesztette az eszét örömében, mikor kinyitotta a FIFA 22-ben Messi lapját.

Alphonso Davies azon játékosok közé tartozik, akik előszeretettel streamelik a FIFA 22-es meccseit. Lelkes FIFA-rajongó, és rendszeresen megörvendezteti Twitchen a 127 000 követőjét. Múlthéten pedig nem semmi dolog történt vele az Ultimate Teamben, a 20 éves labdarúgó ugyanis elkezdett csomagokat nyitni FIFA-pontok felhasználásával. Aztán egyszer csak kidobta neki a 93-as Messit, aki az arany lapok között a legmagasabban jegyzett játékos, és a vicces az, hogy pont csapattársa, Robert Lewandowski előtt egy ponttal.

Miután Messi kártyája felbukkant, az elképesztő reakciója felbecsülhetetlen, Davies ugyanis felugrott és gyermeki sikoltozás közepette skandálta Messi nevét. A másik érdekesség, hogy nagyon csekély az esély a játék legjobb kártyájának megszerzésére, pláne egy 7500-as csomag esetén, most viszont ez megtörtént, így érthető miért is örült ennyire Davies.

Ráadásul Messi Davies bálványa, és 2020 augusztusában megvolt a lehetősége, hogy játsszon ellene. Részese volt a bizonyos 8:2-es Bayern München sikernek, bár a lefújást követően megpróbálta elkérni a Barcelona legendájának mezét:

"Én elkértem Messitől a mezét. De azt hiszem egy kicsit ideges volt. Legközelebb talán sikerül a csere." - árulta el korábban a labdarúgó.

Mindenesetre legalább a játékban biztosan ott lesz a csapatában a nagy kedvenc.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!