Minden Star Wars film és sorozat, amikre az elkövetkező években számíthatunk

Minden Star Wars film és sorozat, amikre az elkövetkező években számíthatunk

Te milyen Star Wars sztorit látnál szívesen megfilmesítve?

Múlthéten a semmiből jött egy videó, egy állítólagos új Star Wars sorozat előzetese. A Knights of the Ren videó valóban meggyőzőnek tűnt, de a cím, a téma már sokaknál bekapcsolta a vészjelzőt és többen voltak, akik azonnal kamunak kiáltották ki az előzetest. Végül be is bizonyosodott, hogy a videó hamis, fan-made előzetes egy nemlétező Star Wars sorozathoz.

Ettől függetlenül jó sok Star Wars projekt van készülőben, mozifilmek és sorozatok egyaránt. Ráadásul ezek már csak cím alapján is izgalmasabbnak tűnnek, mint egy a Ren Lovagjait feldolgozó széria. Íme az összes Star Wars film és sorozat, amiknek létezését már korábban megerősítette a Disney.

The Mandalorian 3. évad

Ennek sokan fognak örülni, nem maradunk baby Yoda nélkül! Még a második évad premiere előtt bejelentették, hogy lesz 3. felvonás is, már csak azt kellene megtudnunk, hogy mikor. Egyelőre csak Jon Favreau szavaira hagyatkozhatunk, aki korábban annyit mondott, hogy Din Djarin nem sokkal a The Book of Boba Fett után térhet vissza a képernyőkre. Talán még idén?

A Kenobi sorozat

A Sithek Bosszúja után nem sok esélyt láttunk rá, hogy Ewan McGregor és Hayden Christensen még valaha visszatérnek Obi-Wan és Darth Vader szerepéhez, mégis így lesz. Elvileg még idén jön az Obi-Wan Kenobi sorozat, ami a III. és a IV. epizód között játszódik majd.

Andor

A harmadik sorozat, amit előzetesen 2022-re ígértek, így pedig egyre inkább kételkedünk abban, hogy végül mindegyiket láthatjuk majd még idén. Az viszont biztos, hogy a Rogue One egyik főszereplője, Cassian Andor is saját sorozatot kap. Az Andorban a Lázadás első éveit láthatjuk majd, Cassian, a szövetség egy kémjének szemén át. A rajongók számára külön öröm, hogy K-2SO is visszatér majd a sorozatban.

Ahsoka

Rosario Dawson is visszatér még Ahsoka szerepéhez, tovább folytatja a kutatás Thrawn admirális után. Sokkal többet azonban nem tudunk a szériáról, se szereplők, se szinopszis, se megjelenés.

Lando Calrissian

A Solo: Egy Star Wars Történet egyik kiemelekedő figurája volt Donald Glover, aki a fiatal Lando Calrissiant játszotta. A Disney tervei szerint ő is saját sorozatot kap majd a jövőben, de a projekt egyelőre egy nagyon korai fázisban van, nem lennénk meglepődve, ha végül mégsem valósulna meg. Valahogy nem övezi akkora hype ezt a sorozatot, mint mást.

The Acolyte

Az egyik legizgalmasabb projekt, amit sajnálnánk ha elkaszálnának. A The Acolyte ugyanis végre szakíthat a Skywalker érával, helyette a High Republic korát, a sithek felemelkedését mutathatja be, közel 400 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt. Ennél több részletet azonban erről a sorozatról sem lehet még tudni.

A droid story

A Disney berkeiben korábban azt is megerősítették, hogy készül egy merőben más széria is. Egy olyan történet, ami egy droidról szól. Az egyelőre névtelen droid C-3PO és R2-D2 mellett kalandozhat, egyelőre viszont ez az összes információ, amit tudni lehet a sorozatról.

The Bad Batch 2. évad

Az animációs sorozatok kedvelői is örülhetnek, hiszen a The Bad Batch első felvonása siker volt. Ennek örömére a Disney már bejelentette, hogy a széria visszatér egy második évad erejére is, egyelőre nem tudni mikor.

Új filmek garmadája

Végül, de nem utolsó sorban, nem maradunk Star Wars mozifilmek nélkül sem. 2023-ban kerülhet mozikba a Patty Jenkins-féle Star Wars: Rogue Squadron, később pedig saját Star Wars filmet rendezhet Rian Johnson, Kevin Feige és Taika Waititi is. Ezekről még szinte semmit sem tudni, minket pedig leginkább Taika Waititi esetleges filmje érdekel a leginkább. A rendező merész, újító elképzeléseiről és megvalósításairól híres, a már-már unalomba fulladó Star Wars filmeknek pedig pont erre lenne szüksége.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: instagram.com/raymond_ariola27

Kövess Minket!