gbkék carokannja húzta be a K&H MNEB első CS:GO selejtezőjét

gbkék carokannja húzta be a K&H MNEB első CS:GO selejtezőjét

A nevezők egészen szeptember 25-ig, összesen még három alkalommal gyűjthetik a pontokat hétvégente.

A jó hangulatú, nem csak csapatok, de egyéni játékosok felé is nyitott K&H MNEB őszi CS:GO tornájának első selejtezőjén 25 felállás vett részt vasárnap. A forduló végén a carokann, azaz cruly, bee, gbk, Pitegorasz és Sc0rch ötöse nyert a BajuszPeek ellenében, ezzel zsebre téve az első 100 pontjukat. A 3-4. helyen a MajomKirály és a Terroristák ötösei végeztek. Rájuk még ma este egy extra helyosztó mérkőzés vár, hogy eldőljön, kié lesz a nagyobb adag pont. Az ismertebb szervezetek közül az Illés Akadémia Spirit jutott a legtovább, ők az 5-8. helyen estek ki a MajomKirály ellen.

K&H MNEB CS:GO versenyének következő selejtezője vasárnap lesz. A csapatok egészen szeptember 25-ig, összesen még három alkalommal gyűjthetik a pontokat hétvégente. A legtöbb pontot gyűjtő négy csapat végül egy zárt szakaszba jut, ahol négy meghívott csatlakozik hozzájuk: az ONYX, a Budapest Five, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Lenovo Legion Honvéd.

Pontok az első forduló után

1. 100 pont - carokann
2. 70 pont - Bajuszpeek
3. 45 pont - Terroristák*
4. 35 pont - MajomKirály*
5-8. 10 pont - Illés Akadémia Spirit, MIX, Launch Control, meglepeek
9-16. 5 pont - 5stack equals L, bullpeek-, MickeyMouz, Next in Line, PrivateRooftop, OnebyOne Esport, LanONyerunk, ToloPeek

*frissítve a 3-4. helyezettek helyosztója alapján

MINDEN, AMIT A JELENTKEZÉSRŐL TUDNI KELL:

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!