Hirdetés

Ez a 11 tárgy a legdrágább, amit a CS:GO-ban ma megvehetsz

A skinőrület aranykora már letűnt, de értékes és szép darabok azért akadnak a mai napig.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A CS:GO skinekkel már Dunát lehetne rekeszteni, annyiféle és fajta van belőlük. Azonban néhány nagyon értékes darab messze kiemelkedik a többi közül ritkaságuk, történetük és tulajdonságaik miatt. Most pedig összetettünk egy galériát a 11 legértékesebből, mellettük a vélhető vagy már ismert árakkal.

A lista legolcsóbb darabjáért – az alábbi képen is látható AK-47 Wild Lotusért – egészen szerény 870 ezer forintot (2 000 dollár) kell kicsengetnünk, de persze van belőle 4 millió forint feletti változat is. A legdrágább skinre viszont picit tovább kell gyűjtögetni ennél, ugyanis a gazdája még másfél millió dollárért (mai árfolyamon 653 millió forint!) sem volt hajlandó megválni tőle!

Kattints a képre a galériáért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!