Hirdetés

Ez a 11 tárgy a legdrágább, amit a CS:GO-ban ma megvehetsz

A skinőrület aranykora már letűnt, de értékes és szép darabok azért akadnak a mai napig.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

A CS:GO skinekkel már Dunát lehetne rekeszteni, annyiféle és fajta van belőlük. Azonban néhány nagyon értékes darab messze kiemelkedik a többi közül ritkaságuk, történetük és tulajdonságaik miatt. Most pedig összetettünk egy galériát a 11 legértékesebből, mellettük a vélhető vagy már ismert árakkal.

A lista legolcsóbb darabjáért – az alábbi képen is látható AK-47 Wild Lotusért – egészen szerény 870 ezer forintot (2 000 dollár) kell kicsengetnünk, de persze van belőle 4 millió forint feletti változat is. A legdrágább skinre viszont picit tovább kell gyűjtögetni ennél, ugyanis a gazdája még másfél millió dollárért (mai árfolyamon 653 millió forint!) sem volt hajlandó megválni tőle!

Kattints a képre a galériáért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!