Minden Star Wars játék, amiken ezekben a percekben is dolgoznak

Az Erő legyen mindenkivel, ha ezeket így egyszerre kapnánk meg!

Merész tervekről ejtett szó a Disney mostanság. Videojátékos frontos azt szeretnék, hogy hathavonta elő tudjanak rukkolni valami újjal, ami nem csak elsőre, de még másodjára is elég hihetetlennek és megvalósíthatatlannak tűnik.

Sok Star Wars játékon dolgoznak most, az tény, de hathavonta jelenleg biztosan nem tudnak majd megjelentetni új programokat és azt sem tudjuk még, hogy egyáltalán érdemes-e nekik. Inkább a minőség, mintsem a mennyiség hívei vagyunk, így azokkal a játékokkal is bőven megelégszünk, amiken még most dolgoznak, Sőt, így is rengeteg Star Wars program készül, lássuk is, hogy milyenek.

Star Wars: Eclipse

Nem mondhatnánk, hogy a Quantic Dream futószalagon gyártja a játékokat, de ez nem is baj. Inkább minőségi, de ritka programokat rakjanak le elénk, mintsem sokat de rosszat. Reméljük, hogy az Eclipse is hozza majd a cégtől elvárt és megszokott szintet. Ha így lesz, akkor aligha panaszkodhatunk majd a játékra, amiről egyelőre szinte semmi konkrétumot sem tudni, azon túl, hogy jó messze még a megjelenése.

Star Wars Jedi: Survivor

Számomra a valaha volt eddigi legjobb játék, az a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order. Ha valaki nem elutasító a souls-like stílussal, akkor mindent megtalál abban a programban, amit csak egy Star Wars játékban találni szeretni. Éppen ezért, már tűnkön ülve várom a folytatást, amire ha minden jól megy, nem is kell már sokat várnunk.

Star Wars: Knights of the Old Republic remake

Több, mint egy éve jelentették be, hogy készül a Knights of the Old Republic felújított kiadása, az egy rövid és semmit sem mutató előzetesen kívül azóta sem láttunk belőle semmit. Sőt, inkább a viharfellegek kezdtek el gyülekezni a játék fölött. Állítólag éveket csúszhat, aztán elvileg fejlesztőt cserélt, majd újabb hírek érkeztek, hogy még így is csúszni fog... Nem lehet már követni, de az biztos, hogy egyelőre készül a program, mi pedig szeretettel várjuk.

Star Wars: Hunters

Zynga is Star Wars játékon dolgozik, ám ők a Nintendo Switch és a mobilok felé fordultak. A Hunters névre hallgató programjuk egy könnyed aréna-shooter lesz, már ha lesz. Elvileg még 2022-ben kellene megjelennie, de jó ideje se híre, se hamva a játéknak, simán benne van, hogy hamarosan bejelentik a csúszását.

Ezt láttad már?

A SkyDance játéka

Az Uncharted széria egykori igazgatója, Amy Hennig és új csapata, a SkyDance nem csak Marvel, de Star Wars játékon is dolgozik. Ám erről a programról tényleg semmit sem tudni, pusztán annyi, hogy a SkyDance gőzerővel készíti, de még csak egy képet, egy címet sem árultak el.

A Ubisoft játéka

Hasonló cipőben jár a Ubisoft is. A The Massive Entertainment jó ideje dolgozik már egy Star Wars játékon, ami akár a The Divisonre is hasonlíthat majd. Akár, de koránt sem biztos. Erről a programról sem tudunk még sajnos semmit.

Az EA játékai

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön az EA, azon belül is a Respawn, akiknél három játék is van. Az egyik az biztosan a Jedi: Survivor, a másik kettőről egyelőre nem sokat tudni. Az biztos, hogy az egyik egy FPS lesz (talán egy Battlefront 3?), míg a másik egy RTS, am közösen fejlesztenek a Bit Reactor csapatával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!