LoL: Rekkles eldöntötte, hogy melyik csapatban játszik nyáron

LoL: Rekkles eldöntötte, hogy melyik csapatban játszik nyáron

A jelek szerint soha többet nem játszik ADC-ként a nyugati League of Legends egyik legnagyobb alakja.

A Fnatic a források szerint véglegesítette keretét az LEC 2023-as nyári szezonjára. Az alsó ösvényen Noah és Trymbi váltja Rekklest és Advienne-t, ami azt jelenti, hogy a valaha volt egyik legjobb nyugati LoL-os kispadra kényszerül. Egyelőre azt nem tudni, hogy mennyire gondolta komolyan az ADC-support szerepkörcserét a svéd zseni, de LEC Wooloo információi alapján ez lehet a következő fejezet a többszörös bajnok karrierjében.

Mondj nemet a KOI-ra!

Lehet ezt suttogta valaki Rekklesnek álmában, mert hiába kereste meg az EMEA-régió egyik bajnokcsapata a Fnatic inaktív játékosát, visszautasítást kaptak válaszként. A 26 éves profi az informátorok szerint inkább teljesen kiüli a 2023-as Summer Splitet, gyakorlással tölti majd az idejét a színpadi mérkőzések helyett. Mindenképpen érdekes döntés ez Rekklestől, mivel semmi sem garantálja azt, hogy supportként számítanak majd rá 2024-től a legnagyobb klubok. Vannak példák rá a történelemben, hogy a szerepcsere igenis működhet (pl.: Zven, aki ADC-ként és támogatóként is nyert bajnoki címet major régióban), azonban az ilyen bravúros "visszatérésekhez" a rengeteg munka mellett nem árt egy kevés szerencse is.

Az Advienne-Trymbi csere előtt Rekkles mellett Zoelysben gondolkodtak még fredy122-ék, de az LDLC OL fiatal franciájának kivásárlási áráról nem tudtak megegyezni a felek. Mindenképpen érdemes lesz majd figyelni azt, hogyan alakulnak a Solo Queue mérkőzései Carl Martin Erik Larssonnak, ugyanis lehet belőle lesz a következő MadLife, Wolf vagy épp Meiko.

Kövess Minket!



Gamer szótár