A GTA 6-ban meglesznek ugyanazok a hibák, mint most a GTA 5-ben

A GTA 6-ban meglesznek ugyanazok a hibák, mint most a GTA 5-ben

Az általában jól értesült bennfentes ismét jelentkezett és azon nyomban lelombozta a rajongókat.

A GTA 6-ról továbbra sincs sok hivatalos információ, a rajongók türelmetlenül várják a Rockstar Games és a Take-Two Interactive által megerősített részletek felbukkanását, addig a rengeteg kiszivárgott klip és egyéb infómorzsák maradnak. 

A fejlesztés alatt álló játékmenet-felvételek mellett – amelyek leleplezték a főszereplőket, a helyszínt, Vice Cityt és sok egyéb tartalmat – a bennfentesek értesüléseire, néhány egyéb pletykára, utalgatásra és álláshirdetésekre tudunk támaszkodni. Azonban nem csak a Grand Theft Auto következő részét fedi homály, hanem a hozzá tartozó Online-t is, amely az V epizódot is életben tartja 10 éve (az RP mellett). Erről sem tudunk még sokat, és most kicsit azt kívánjuk, hogy bár ennyit se tudnánk, mert a bennfentes Tez2 rossz hírekkel szolgált ezzel kapcsolatban.

Szerinte ugyanis a GTA 6-ban nem lesznek dedikált szerverek, így a GTA Online-t jelenleg is sújtó problémák valószínűleg az új címben is folytatódni fognak. Ennek pedig egyetlen, ám annál nyomósabb oka van: természetesen a pénz. „A Take-Two néhány évvel ezelőtt elutasította a dedikált szerverekre vonatkozó javaslatot. Úgy vélték, hogy így költséget tudnának csökkenteni” – mondta. Sajnos ez azt jelenti, hogy a játékosok továbbra is találkozhatnak azokkal a problémákkal, amelyekkel a jelenlegi játékban is küzdenek, annak ellenére, hogy a fejlesztők dolgoznak a szerverek okozta problémák kijavításán. Könnyen lehetne őket fukarnak bélyegezni, de ne felejtsük el, a GTA 6 minden idők legdrágább játéka lesz, így nem meglepő, hogy az Online-ra kevesebb erőforrás jut. Remélhetőleg a cím sikeres lesz és akkor elgondolkodhatnak ezen a fejlesztésen is. Az biztos, hogy nagy terveik vannak, mert a következő évekre hatalmas bevételekre számítanak, amihez elengedhetetlen lesz, hogy az Online jól teljesítsen.

Kövess Minket!



Gamer szótár