Megérkezett az erősítés a Frontvonalra

Megérkezett az erősítés a Frontvonalra

Itt az idő, hogy a roham élére állj, vagy álld a sarat az erődítményekben, miközben a kedvenc VIII-as szintű járművedet vezeted.

Visszatért a Frontvonal játékmód legendás 30v30-csatáival: megérkezett 2023 első epizódja. Itt az idő, hogy a roham élére állj, vagy álld a sarat az erődítményekben, miközben a kedvenc VIII-as szintű járművedet vezeted. A sivatagi terepen lehetőséged lesz majd tesztelni a Prémium boltban elérhető négy akciós járművet. Hódítsd meg a dűnéket a Rheinmetall Skorpion G-vel , és csapj le az ellenségre a zöldellő oázisokban a Centurion Mk. 5/1 RAAC harckocsival, amely akár dzsungeleken is képes átvágni. Vesd be az AMX M4 mle. 49 Libertét , hogy felfedezd a különböző barlangrendszereket, amelyek kiválóan alkalmasak a közeli összecsapásokra. Esetleg vegyél fel egy pozíciót a HWK 30-cal a kastély romjai között, hogy információval szolgálhass a csapatod számára.Egy új pálya, módosítások a régi térképekhez, átalakított harci tartalékok és rengeteg jutalom – készülj fel a hatalmas Frontvonal-összecsapásokra ezzel a négy kiváló harckocsival!

Rheinmetall Skorpion G ajánlatok

Rheinmetall Skorpion G egy fürge és egyben halálos ragadozó, amely könyörtelen erővel csap le az ellenségre. Ezzel a halálos mesterlövész páncélvadásszal a játékosok előszeretettel játszanak: a harckocsi kiválóan használható rajtaütésekhez és nagyobb távolságból a csapattársak támogatására. Veszélyes, 490 HP-s sebzése, magas páncélátütési értékei, kiemelkedő, 2409-es percenkénti sebzése, páratlan pontossága, illetve gyors, 2,1 mp-es célzási ideje biztosan lenyűgöz majd. És ennek a mérges skorpiónak vannak ugyan gyenge pontjai is – mint például a nagyobb méret és a közepes páncélzat –, de kiváló mobilitása és lenyűgöző, 60 km/h-s végsebessége nagy segítséget nyújt a túléléshez a harcok során. Urald a Frontvonalat halálos pontossággal és páratlan tűzerővel.

Centurion Mk. 5/1 RAAC ajánlatok

Vigyél egy kis ausztrál hangulatot a garázsodba az ikonikus Centurion egyedi változatával. A Centurion Mk. 5/1 RAAC büszkén viseli a brit zászlót, azonban a harckocsi történelmileg a Royal Australian Armoured Corps szolgálatában állt, és innen is származik a kiegészítés a nevében. A fejlesztési fán elérhető változata hasonló lövegtulajdonságokkal rendelkezik, például 1840-es percenkénti sebzéssel, magas páncélátütéssel és kiemelkedő, 10 fokos lövegsüllyedéssel. Azonban a harckocsi ausztrál verziója megerősített frontpáncélzattal és egy erősebb motorral is fel van szerelve. Ezekkel a módosításokkal a jármű még hatékonyabban alkalmazható a hull-down taktika során. Dobj fel még egy garnélát a grillre, és élvezd ki Ausztrália legjavát!

AMX M4 mle. 49 Liberté ajánlatok

A francia AMX M4 mle. 49 Liberté egy igazi nehézsúlyú bajnok, amely kiváló frontpáncélzattal és túlélőképességgel rendelkezik. A harckocsi képes áttörni az ellenséges vonalakon, vagy akár egy egész szárnyat feltartóztatni. A 40 km/h-s végsebességgel könnyedén átszelheted a pályát, míg a 10 fokos lövegsüllyedéssel és a megbízható, 100 mm-es SA47 löveggel nagy pusztítást végezhetsz: kiváló páncélátütés mellett lövésenként 300 HP sebzést tudsz okozni. A szívós páncélzatával, a nagy ellenálló-képességével és a hatalmas erejével ez a harckocsi szinte bármilyen ellenféllel szembeszáll.

HWK 30 ajánlatok

HWK 30 egy ravasz vadász, aki bármikor kész lecsapni az ellenségre. A 70 km/h-s végsebességgel és az 50 fok/mp-es forgási sebességgel könnyedén felveheted a tökéletes pozíciót a rajtaütésekhez. A 410 m-es látótávolsággal, az alacsony profillal és a kiváló álcázási értékekkel könnyedén kiszúrhatod a prédádat miközben rejtve maradsz. Az erőteljes löveg, a 240 HP-s lövésenkénti sebzés, a magas páncélátütés, a 10 fokos lövegsüllyedés és a rövid újratöltési idő segítségével könnyedén levadászhatod az ellenségeidet biztonságos távolságból. Bújj egy ragadozó bőrébe, és hódítsd meg a Frontvonalat a ravaszságoddal és a pontosságoddal.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.