Jön az új The Office sorozat, de ezúttal női főszereplővel

Jön az új The Office sorozat, de ezúttal női főszereplővel

Elvileg egy bunkó, tiszteletlen és faragatlan női főnök áll majd a középpontban.

Lassan nem marad olyan produkció, amit ne porolnának le Hollywoodban, hiszen ez jó móka ugyebár, mit sem számít, hogy meggyalázzák-e az eredeti alkotást vagy sem. Emlékeztek még a The Office elnevezésű sorozatra, ami itthon A hivatal címen futott? Ez a brit változata volt a TV-shownak, de nem sikerült jól, miután két évadot követően elkaszálták. Ezt követte az amerikai The Office, aminek már itthon sem adtak bárgyú címet, azonban a Steve Carrell főszereplésével készült széria nagyon betalált. Alighanem Steve arca számtalan mémben visszaköszönt már nektek is, ami nem csoda, hiszen tényleg eltalálták a forgatókönyvet és a karaktereket. Egy hihetetlenül rossz főnököt alakított, aki persze magáról azt gondolja, hogy mennyire jól teszi a dolgát. Bár a sorozat 2005-ös indulását követően 2013-ban befejeződött, népszerűsége máig vitathatatlan. Elég csak arra gondolni, hogy az Amazon Prime Videó streamingplatform egyik legnézettebb tartalmáról van szó.

Ezeket olvastad már?

Ez a siker vezethetett oda, hogy újragondolják ezt a szériát, némi csavarral. Kihangsúlyozták, hogy nem rebootnak szánják, és bár az előzetes tervek alapján hasonló lenne elődjéhez, csak most egy bunkó női főnököt kapnának maguk mellé az irodai dolgozók. Ha minden igaz, akkor már a megfelelő színésznőt is kiválasztották a szerepre és ezek szerint Sabrina Impacciatore is csatlakozott a projekthez, amely továbbra is fejlesztés alatt áll a Universal Televisionnél. Rajta kívül Domhnall Gleeson is feltűnik majd a képernyőn, az új projektért pedig Greg Daniels és Michael Koman felel – Gregnek köszönhettük az amerikai The Office-t is.

A hírek szerint a sztori úgy kezdődik majd, hogy a központ be akar záratni egy másik irodát és mindenkit otthoni munkavégzésre kényszerítene, így betarthatatlan ígéretekkel próbálja meg összetartani a csapatot. Ez olyan ismerős valahonnan... hát persze, hiszen ezt egy korábbi szereplő is már bedobta ötletként.

Kövess Minket!



Gamer szótár