A Frontvonal visszatér 7 napra!

A Frontvonal visszatér 7 napra!

Nézd meg az 1. epizódban, hogy mi minden változott, és vesd bele magad az intenzív, 30 a 30 elleni harcba a szektorokra osztott óriási térképeken.

A hatalmas pályákkal és végtelen taktikai lehetőségekkel kecsegtető Frontvonal június 5. és június 12. között először lesz elérhető 2023-ban. Nézd meg az 1. epizódban, hogy mi minden változott, és vesd bele magad az intenzív, 30 a 30 elleni harcba a szektorokra osztott óriási térképeken. Lépj feljebb a ranglétrán, és használd a harci tartalékokat és a csapatkoordinációt, hogy elpusztítsd (vagy megvédd) az öt nagy lövegtornyot!

Pályák: Bemutatkozik a Délibáb, átalakult a Kraftwerk

A Frontvonal mostantól teljes pályakészlettel rendelkezik: egy nyári, a Normandie; egy téli, a Kraftwerk; és egy új, sivatagi témájú csatatér, a Délibáb. Általános kialakítását tekintve megegyezik a másik két Frontvonal-pályával: 3×3 km-es, három vonallal, amelyek közül az első kettő 1×1 km-es szektorokra van osztva, melyeket el kell foglalni vagy meg kell védeni, míg a felosztatlan harmadik vonalban találhatók a lövegtornyok. Azonban a Délibáb több lehetőséget kínál a vonalak közötti interakcióra. A folyó deltájában elterülő sziget ellenőrzése előnyhöz juttathatja bármelyik csapatot a B és a C szektorban.

A Délibáb egy látványos helyszín gyönyörű tájak és látnivalók sokaságával: homokdűnék, sziklák, csodálatos oázisok, egy kanyon, egy sor hatalmas, átjárható barlang, egy vár maradványai, egy hegybe vájt falu, egy ősi kőbánya, olajmezők egy olajfinomítóval, egy nagy kikötő és egy tengerparti város, amely az észak-afrikai építészet jellegzetességeit hordozza magán.

Mechanikák: A tábornoki bónusz és a harci tartalékokat érintő változtatások

A játékmenet még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá tételéért a következő változtatásokat vezetjük be a harci tartalékok alapjaiban és a rangmechanizmusokban:

  • A harci tartalékok férőhelyeit ugyanúgy oldhatod fel, mint korábban – az elsőt a csata kezdetén, a másodikat és harmadikat pedig az őrmesteri és hadnagyi rangok elérésekor –, de mostantól a harci tartalékok egyszerre fejleszthetők: először a századosi rang, másodszor pedig az őrnagyi rang elérésekor.
  • Amikor egy játékos eléri a tábornoki rangot, megkapja a tábornoki bónuszt, amely 1,5%-kal növeli a fő képzettséget a csapat valamennyi járművének összes legénységi tagja esetében. A tábornok bónusza akár 10-szer is összeadódhat, és összesen akár 15%-os erősítést adhat minden legénységi tag fő képzettségéhez.

A harci tartalékoknál is történt néhány kisebb módosítás, amelyek hatással lehetnek a csata menetére és az alkalmazott taktikákra. Nézd meg őket:

  • Ha egy játékos aktiválja a Harctéri javítást, járművének minden modulja azonnal megjavul. A jármű moduljainak ezt követően (azaz amíg a Harctéri javítás aktív) okozott bármilyen sérülés nem lesz megjavítva. Az életerőben okozott sebzést továbbra is minden másodperccel javítja.
  • Az Aknamező mostantól 3 másodperces késleltetéssel aktiválódik, így ha egy játékos járműve alá telepítik a harc során, a játékosnak van ideje elhagyni a területet.

Előrehaladás és jutalmak

A Frontvonal-csatákban megszerzett Frontvonal-tapasztalattal feljebb juthatsz a 20 Frontvonal-szintben. A jutalmak listáját kibővítettük és módosítottuk. Például szerezhetsz egy képzési kézikönyvet és akár négy darab kísérleti felszerelést is a három elérhető típus bármelyikéből (tűzvezető rendszer, mobilitásjavító rendszer és túlélőképesség-növelő csomag). Emellett mostantól kiválaszthatod a direktívák típusát.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.