Megvannak az első távozók és az első legendák is Kölnben

Megvannak az első távozók és az első legendák is Kölnben

Négy csapattól már a második nap, két vereség után elbúcsúztunk, de megvannak az első legendák is a rájátszásban. Ma pedig kiderül, kik csatlakoznak melléjük a playoff nyolc fős mezőnyében, immár a Lanxess Aréna falai között.

ESL One Köln 2016

1 000 000 dolláros összdíjazással érkezik a CS:GO történetének kilencedik Major versenye, mely hat napon át rabul ejti a játék szerelmeseit. Matricák, láda dropok, fogadások és izgalmas mérkőzések mindenütt, az esport világ ezen a héten Kölnre figyel! A csoportmeccsek során BO1 csaták és BO3 decider meccsek várnak ránk, a 20 000 férőhelyes Lanxess Arénából érkező rájátszás pedig már egyenes kiesést és BO3 összecsapásokat hoz az idei év második nagy-versenyén!

Astralis - Gambit 6:16
dignitas - CLG 16:1
Na'Vi - NiP 16:12
FlipSid3 - OpTic 16:13
Liquid - Virtus.Pro 12:16
EnVy - mousesports 12:16
SK - FaZe 16:6
G2 - fnatic 13:16



A csoport

Az Astralis nagy meglepetésre kikapott a Gambittől, és a CLG-t szétalázó dignitas-szal játszik majd. A dán vereség hátterében dupreeh egészségi állapota lappanghatott, hiszen a meccs után nemsokkal műteni is kellett a fiatal sztárt. Helyére a mai rangadón zonic ugrik majd.

Astralis - dignitas | BO3 | 11:00

B csoport

A Na'Vi ha nehezen is de legyűrte legfőbb riválisát cobblestone-on (hogy vétózik ez a NiP már megint, te jó ég ...) így a nindzsák a decider meccsen bizonyíthatnak, az F3 ellen. Markeloffék ugyanis éppenhogy, de túlélték a kiesési rangadót az OpTic ellen, ha halványan csupán, de pislákol még a remény számukra.

NiP - FlipSid3 | BO3 | 14:00

C csoport

Az egykori Major győztes EnVy ismét lógó orral távozik, a mouz ugyanis kiejtette a francia sikercsapatot, és továbbra is küzd a hazai nagy-verseny playoffjáért. Nehéz falat lesz azonban a Liquid, akik majdnem elkapták a VP-t is, a lengyelek végül azonban csak kiharcolták a továbbjutást egy izgalmas 16:12-vel.

Liquid - mousesports | BO3 | 17:00

D csoport

A halálcsoportból már biztosan kiesett a G2, de a fnatic alatt is nagyon rezeg a léc. A frissen csapatot váltó brazilok már a rájátszásból figyelik a csoport további alakulását, az általuk alaposan elvert FaZe pedig újabb csodára hajt, és igyekszik elkapni a háromszoros Major győztes fnaticot a decider meccsen.

fnatic - FaZe | BO3 | 20:00

Az Esport1 stábja péntektől vasárnapig exklúzív anyagokkal jelentkezik a Lanxess Arénából! Élő bejelentkezések, hangulatvideók, interjúk a legnagyobb sztárokkal és folyamatos helyszíni tudósítás Kölnből! Ilyen még nem volt itthon, te se maradj le!

Itt tudod követni az Esport1 oldalát!

A magyar nyelvű közvetítésről július 5 és 10. között a Magyar Esport TV stábja gondoskodik. Nyereményjátékkal, láda droppal és izgalmas mérkőzésekkel várnak titeket az ESL One összes játéknapján:

https://www.twitch.tv/esl_esporthucs

Kövess Minket!