Évi 15 rendezvényt csinálnak, mégis folyamatosan képesek megújulni - Wizard interjú a MondoGamesről

Évi 15 rendezvényt csinálnak, mégis folyamatosan képesek megújulni - Wizard interjú a MondoGamesről

Tudtad, hogy ők hozták be itthonra a szurkolói botot, moziba is szerveznek esport rendezvényt és most már közösségi szurkolói túrákban is utaznak? A Gamer Events tényleg keményen tolja a hazai esport szekerét!

Ha jártál már Mondo-s rendezvényen, olvastál róla vagy csak streamen találkoztál vele, biztosan feltűnt, a szervezők folyamatosan alkalmazkodnak a nézői igényekhez, próbálnak a közönség kedvére tenni. Wizard a hazai esport rendezvények egyik legrutinosabb szereplőjeként tudja mitől döglik a légy, és nem fél új dolgokba belevágni. Mi lesz a Starcraft sorsa, hova tart az első szurkolói esport túra és melyik szerinte a három legnépszerűbb játék itthon? Íme a válaszok:


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.