TI6: Felfedték a csoportokat!

TI6: Felfedték a csoportokat!

A Valve lerántotta a leplet a csoportbeosztásról és a wildcard párosítások is megvannak! Változott az átigazolási szabályzat és a vízum még mindig problémát jelent néhány játékosnak! Kattints a részletekért!

A körömrágásnak vége, megvannak a csoportok!

A Valve felfedte a mai nap folyamán, hogyan fog ki nézni az A és a B jelű nyolcas!



A 16 csapatot két csoportra osztották 8-8 felosztásban. Az A jelű olyan párharcoknak ad lehetőséget, mint a Summit 5 visszavágója, azaz az OG vs Wings, míg a B-ben olyan nagyágyúk tanyáznak mint a Newbee, Secret és a ViCi Gaming Reborn. Az utóbbi csapatból az egyik sztárjátékos Zhou "Yang" Halyang sajnos visa problémák miatt nem tud részt venni a tornán.

Holnap elrajtolnak a wildcard meccsek is, amit szintén közzé tettek. A párosítások a következőek:

  • Escape vs compLexity
  • Execration vs EHOME


Matthew "Cyborgmatt" Bailey tweetje továbbá elárulta azt is, hogy változásokon esik át a Major rendszer. A jövő évi TI7 előtt ugyanis mindössze csak 2 nagy torna kerül megrendezésre a 3 helyett. Az egyik az év vége felé esedékes, a másik pedig a tavaszi időszakban lesz lebonyolítva. A következő International pedig a mostanihoz hasonló dátumot kap majd.

Változás lesz az átigazolási rendszerben is. Ez a szisztéma jutalmazni fogja az utolsó utáni pillanatban történt módosításokat. 2 részből fog állni, az elsőben lehet kitenni valakit a csapatból és a másodikban tudnak a playerek csatlakozni valahova. Emellett fontos megjegyezni azt is, hogy a cseréket lehet nevezni a selejtezők után is.

A csoportmérkőzések augusztus 3-án kezdődnek és 5-ig tartanak. Az első 4 helyezett folytatja a felső ágon a többiek pedig az alsóágon bizonyíthatnak.
A Main Event augusztus 8-13 között zajlik.

TETSZETT A CIKK? AKKOR KÖVESS MINKET A FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!