4/2 kétszer, avagy nekik szurkolhattok még a VB-selejtezőn

4/2 kétszer, avagy nekik szurkolhattok még a VB-selejtezőn

Ketten még talpon a Dogsejkboys csapatából a Hearthstone Summer Championship selejtezőjén - nekik szurkolhattok vasárnap!

Pénteken kezdődött meg a Meltdownban a maratoni Hearthstone-hétvége, első körben a Tavern Hero döntővel, ahol a legjobb 32-be való bejutás volt a célja a négy magyar indulónak, PenhaDaninak, Griotgardnak, Csicskagyásznak és Shodannak.

Közülük végül kettőnek jött össze a bravúr: a Dogsejkboys két játékosa, PenhaDani és Griotgard is továbbjutott a szombati napra. Velük beszélgettünk a pénteki sikereket követően.

A Dogsejkboys csapatából ketten, Byslil és Exigo már korábban kvalifikáltak a szombaton induló Summer Preliminary-re, hiszen bekerültek az európai ranglilsta legjobb 128 játékosa közé. Előbbit szintén elkaptuk a Tavern Hero döntőn, és többek között az új Adventure-ről is részletesen kifejtette a véleményét.

Szombaton tehát ismételten négy magyarnak szurkolhattunk, akik ráadásul mindannyian csapattársak. A hosszú nap végeztével - péntekhez hasonlóan - ismételten PenhaDani és Griotgard örülhetett a legjobban, hiszen ők vasárnap folytathatják a maratoni küzdelmet, Byslilnek és Exigonak sajnos nem sikerült a bravúr.

A mai napon tehát jön a Summer Preliminary utolsó felvonása: PenhaDani és Griotgard a legjobb 32 között folytatják. További két győzelemmel már a komoly pénzdíjt érő top 16-ban találhatják magukat, a top 8 pedig maga lenne az álom, hiszen ennyien jutnak ki Európából a Hearthstone világbajnokság előszobájának tekinthető Summer Championshipre. Szurkoljatok nekik ti is!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!