TI6 - Ílyen volt a döntő TZeus szemén keresztül!

TI6 - Ílyen volt a döntő TZeus szemén keresztül!

Véget ért a világbajnokság, de az élmény megmaradt! Ilyen volt a TI6 magyar közvetítése a kulisszák mögül!

Véget ért a TI6! Az elmúlt 2 hétben megannyi felejthetetlen mérkőzés, drámai pillanat, öröm és bánat jellemezte a Dotás közösséget!

Aki lemaradt volna róla, vagy megnézné újra a legjobb pillanatait az most ezt megteheti, íme az alsóági döntő és a nagydöntő teljes egészében:

Nem csak a 3 csapat küzdött meg a 2016-os világbajnokság utolsó napján, a stáb is kitett magáért. Első alkalommal fordult elő, hogy profi körülmények között sikerült megoldani a döntő közvetítését. Az időeltolódás miatt bizony szükség is volt a kitartásra, mert a maratoni hosszúságú, több mint 10 órás munkaidőt ölelt fel szeretett játékunk utolsó napjának eseménye. Többször az álomhatáron mozogva mégis sikerült teljesíteni ezt a feladatot is, egy ilyen volumenű verseny mégiscsak megérdemli a kitartást. Szeretnék köszönetet mondani a nézőknek is, akik kitartóan - vagy éppen csak rákattintottak - követték a magyar csatornát. Remélem, hogy az éjfél utáni már-már zombi szerű állapotomból fakadó tolmácsolás nem vont le a meccsek értékéből. Azt hiszem egyébként az ilyen lehetőségek miatt élvezem ezt a "szakmát" ennyire. Profi háttérmunka, felszerelés és kivitelezés. Kész produkcióba kell beülnöm és vezetnem a műsort. Bízom benne, hogy nem csak bennünk van ekkora vágy, hogy ez a játék itthon is egy sikertörténet legyen - mint ugyebár külföldön - hanem a közösség is érez magában annyit, hogy igenis hozzá szeretné tenni a magáét. Nagyobb érdeklődés, több csapat, több itthoni verseny. Egy szó mint száz, köszönöm, hogy közvetíthettem és azt is, hogy bizalmat szavaztok egy magyar Dota2-es kommentátornak.

Pár videó, hogyan is nézett ki belülről a szombati/vasárnapi munka:

Hamarosan pedig lesz majd egy kis nyereményjáték is, addig is itt egy kis kedvcsináló hozzá:

A Na'Vi által aláírt headset:

és az OG kézjegyeivel ellátott egér:

A cikk a szerző véleményét tükrözi.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON!

Kövess Minket!