Újabb mozgás a profi mezőnyben: allu a FaZe-ben folytatja

Újabb mozgás a profi mezőnyben: allu a FaZe-ben folytatja

Újabb csúcsigazolás a profi mezőnyben! A finn allu az ENCE után újra az elitbe vágyik, fox helyén a FaZe-ben folytatja pályafutását.

A tegnapi svéd igazolási-bomba után újabb szenzáció, AWP-st vált a FaZe! Az együttes közleményben tudatta a világgal, újabb sztárral gyarapodott egyébként sem gyenge felállásuk! Az amerikai szervezet nyíltan európai sztárcsapatot kíván építeni, a nemzetközi összetétel sem akadály, a feltétel csupán a skill és az elszántság! A két jellemző legújabb tagjukban, alluban is találkozik, és sikerült is egyezségre jutniuk az ENCE-cel, így a portugál fox kikerül a FaZe kezdőötöséből, míg a helyét a finn allu veszi át az első számú AWP-s pozíciójában. Az ENCE egyelőre a csapat veterán menedzserével, natuval pótolja az űrt!

Fox helyét a FaZe-ben már a csapat 2015. májusi kezdetekor mind a közösség, mind pedig a szakértők megkérdőjelezték, de egészen idáig élvezte a belé vetett bizalmat.

Ez a bizalom viszont gyorsan elfogyott, miután Fabien "kioShiMa" Fiey érkezése ellenére az utóbbi időben igencsak a várakozásokon alul teljesített a FaZe. Ennek része volt a ESL One kölni Major csoportkiesése, halálcsoport ide vagy oda. A DreamHack Masters Malmö utolsó helye és az ELEAGUE 9-10. helye sem csillog túl szépen, érett már a váltás ez tény.

Ezalatt allu viszont kiváló teljesítménnyel rukkolt elő az ENCE-ben, mely során 1.13-as rating-et sikerült összehoznia csapata 2016-os offline versenyein, ez több, mint jó ajánlólevél! Fox távozásával már csak rain tartja magát az eredeti csapatból, mindenki más kicserélődött körülötte!

A FaZe új ötöse tehát így mutat:

A cserén átesett alakulat első hivatalos mérkőzésére az ESL Pro League Season 4 keretein belül kerül majd sor az ex-SK, vagyis a Team X ellen.

Kövess Minket!