Hearthstone: Csapatot vált az egykori Archon játékos

Hearthstone: Csapatot vált az egykori Archon játékos

Zalae mostantól a világ egyik legjobb csapatában folytatja pályafutását.

Mióta StanCifka otthagyta a csapatot még tavaly novemberben, a Luminosity nagyjából eltűnt a kompetitív Hearthstone radarjáról. De most úgy néz ki, komolyan vissza szeretnének kerülni az élvonalba.

Korábban már szerződtették Keaton “Chakki” Gilt, Frank “Fr0zen” Zhangot and Muzahidul “Muzzy” Islamot az egykori ESL bajnok Christopher “PHONETAP” Huynh mellé, így az egyik legfélelmetesebb felállást sikerült rövid idő alatt összerakniuk. De ha ez nem lett volna elég, most bejelentették, hogy az Archon csapatból átigazol Paul „Zalae” Nemeth is.

Igaz, Zalae valahogy mindig lemaradt a nagy győzelmekről, de folyamatosan, nagyon stabilan ott volt a legjobbak között. Csak ebben az évben a legjobb nyolcba került a Seatstory Cup versenyén és a Truesilver Championshipen, az ONOG Feature Tournamenten a második helyen végzett és az austini DreamHack versenyen is a legjobb 16 közé jutott.

Az amerikai vitathatatlanul az Archon legjobb játékosa volt, mióta tavaly márciusban csatlakozott hozzájuk, így az, hogy most otthagyja a csapatot, nem teljesen meglepő. Amaz ugyanis nemrég bejelentette, hogy az Archon mostantól a streamelésre koncentrál és visszavonul a versenyszerű HS-től. Ennek köszönhető, hogy korábban már Jon „Orange” Westberg is otthagyta az együttest és úgy tűnik William „Amnesiac” Barton is le akarja vetni az Archon mezt. A versenyszellem úgy tűnik, nem ismer akadályt!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!